کد خبر: 1319355
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۴
با محوریت کتب دینی؛

نمایشگاه کتاب در ایلام برپا شد

گروه اجتماعی: نمایشگاه کتاب در زمینه‌های مذهبی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، علمی، فرهنگی، کودک و نوجوان، روان‌شناسی و پزشکی در ایلام گشایش یافت.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، علی گهرسودی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام دوشنبه، 27 آبان‌  در نمایشگاه کتاب ایلام، گفت: در این نمایشگاه بیش از 1150 عنوان کتاب در قالب 10000 جلد همزمان با گرامیداشت هفته کتاب در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.



وی افزود: کتاب‌های این نمایشگاه در زمینه‌های مذهبی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، علمی، فرهنگی، کودک و نوجوان، روان‌شناسی و پزشکی ارائه شده است.



گهرسودی بیان کرد: این نمایشگاه با همکاری انتشارات نیلوفرانه به مدت یک ماه و با 40 درصد تخفیف در مجتمع فرهنگی ـ هنری ارشاد اسلامی شهر ایلام واقع در خیابان پیروزی پذیرای علاقه‌مندان به خرید کتاب است.

captcha