کد خبر: 1320303
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۴
امام جمعه سلطانیه:

انفجار روز گذشته بیروت، رذالت دشمنان اسلام را به رخ جهان کشید

گروه سیاسی: در انفجار روز گذشته بیروت به‌طور قطع سرویس‎های جاسوسی اسرائیل و عربستان و بسیاری از تکفیری‎ها دخیل هستند که با این اقدامات غیراخلاقی و غیرانسانی تنها رذالت خود را به رخ جهانیان می‎کشند.


حجت‎الاسلام محمد نوری، امام جمعه سلطانیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، ضمن محکوم کردن عوامل انفجار روز گذشته در نزدیکی سفارت ایران در بیروت، گفت: هر کسی که در آب و درحال غرق شدن است، به هر چیزی چنگ می‎اندازد تا خود را نجات دهد این امر، حکایت دشمنان امروز ایران و اسلام است و این گونه اقدامات غیرانسانی نشان از اوج ذلت دشمن دارد.



وی افزود: در این انفجار به‌طور قطع سرویس‎های جاسوسی اسرائیل و عربستان و بسیاری از تکفیری‎ها دخیل هستند که با این اقدامات غیراخلاقی و غیرانسانی تنها رذالت خود را به رخ جهانیان می‎کشند.



امام جمعه سلطانیه تصریح کرد: با توجه به اتفاقات اخیر و مذاکرات ژنو3 حتی فردی که توان تحلیل سیاسی نداشته باشد، می‏‌تواند درک کند که دشمنان ترس عجیبی از برگ برنده ایران در مذاکرات هسته‎ای دارند؛ لذا دست به این‌گونه اقدامات رذیلانه می‎زنند.



حجت‎الاسلام نوری با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر ادامه مذاکره با حفظ حقوق و عزت مردم ایران، گفت: تنها برای مصلحت مردم است که بر سر میز مذاکره حاضر می‎شویم وگرنه ما بر سر آرمانها و اهداف خود ایستاده‎ایم و این مذاکرات، محکی برای آزمون کشیدن میزان صداقت و راستی دشمنان بر سر ادعاهایی است که دارند.



این کارشناس مسائل دینی تصریح کرد: این نقشه شیطانی دشمن به دلیل ترس از رویارویی مستقیم با ایران است و تلاش دارد با این‌گونه اقدامات در اذهان جهانیان طوری تلقین کند که هرجا ایرانی وجود دارد، هرج و مرج و کشتار هم است؛ غافل از این‌که جهانیان قدرت تحلیل و  تشخیص فراوانی دارند.



وی افزود: دشمن باید بداند که با وجود همه این توطئه‌چینی‏‌ها، ایران کشوری با غزت است و با هر قطره خون شهیدی که می‎دهد، فرزندان خلف دیگری وارد عرصه می‌شوند و قطعاً با این اقدامات نه تنها دشمن به اهداف شوم خود نمی‌رسد بلکه ایران عزیزتر نیز می‎شود.



امام جمعه سلطانیه در پایان خاطرنشان کرد: ملت ایران تربیت شده در مکتب عاشورا هستند و به‌طور قطع این پرچم را با وجود همه توطئه‎های دشمن بر زمین نخواهند گذاشت.

captcha