کد خبر: 1320342
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰

برگزاری کلاس آموزش قرآن ‌در مؤسسه قرآنی جوادالائمه(ع) بیجار

گروه فعالیت‌های قرآن: رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیجار گفت: در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ دینی و بهره‌مندی از منویات این کتاب بزرگ الهی کلاس آموزش قرآن کریم در مؤسسه قرآنی جوادالائمه(ع) بیجار برگزار شد.


حجت‌الاسلام جلیل مختاری‌نیا، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری   بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، گفت: کلاس‌های آموزش قرآن ‌ویژه کودکان و نوجوانان در مؤسسه قرآنی جوادالائمه(ع) برگزار شد.



وی پیروی از قرآن ‌را از نشانه‌های محبان اهل بیت(ع) بیان کرد و افزود: انس با قرآن کریم سبب جلب رضایت پروردگار و اهل بیت طهارت(ع) می‌شود و می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه داشته باشد.



حجت‌الاسلام مختاری‌نیا با تأکید بر سرلوحه قرار دادن مفاهیم قرآن کریم در زندگی روزمره افزود: درک مفاهیم و عبور از مسیر قرآن، هدایت، سربلندی و شکوفایی جامعه را به‌دنبال دارد.



وی با اشاره به تشویق کودکان به قرآن در جامعه، یادآور شد: باید با داستان و قصه گویی کودکان را به‌سمت قرآن تشویق کرد چراکه بسیاری از والدین معتقدند چون یادگیری قرآن برای سعادت کودکان لازم و ضروری است زور و اجبار موجب نفرت و انزجار کودکان می شود.



‌حجت‌الاسلام مختاری‌نیا با اشاره به اینکه دوران کودکی بهترین زمان برای تبیین ارزش‌های دینی و قرآنی بین افراد است، یادآور شد: مدیران و مربیان مهدهای کودک ملزم به ارائه آموزش‌های دینی و قرآنی‌ به کودکان بر اساس منابع معرفی شده هستند.

captcha