کد خبر: 1320357
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳
حجت‌الاسلام یزدان‌دوست:

دانشگا‌ه‌ کانون ارتقای سرانه مطالعه است

گروه اجتماعی: دانشگا‌ه‌ کانون ارتقای سرانه مطالعه است و این امر هنگامی میسر می‌شود که با بازنگری در نحوه تحصیل دانشجویان در دانشگا‌ها، مطالعه غیراجباری در بین این قشر افزایش یابد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام  حسین‌علی یزدان‌دوست، سرپرست کانون فرهنگی ـ تبلیغی زرندیه 29 آبان در جمع اساتید و دانشجویان به‌مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: دانشگاه‌ کانون ارتقای سرانه مطالعه است و این امر هنگامی میسر می‌شود که با بازنگری در نحوه تحصیل دانشجویان در دانشگاه‌ها، مطالعه غیراجباری در بین این قشر افزایش یابد.



وی افزود: متولیان باید چگونگی فعال کردن دانشجویان در فرایند ساختن کتاب را به‌عنوان مبحثی مهم در نظر داشته باشند.



این مقام مسئول در ادامه دانشگاه‌ها را کانون تولید علم در کشور دانست و گفت: دانشجویان باید در فرایند تولید کتاب به نهضت تولید علم کمک کنند.



یزدان‌دوست اظهار کرد:  برخی تصور می‌کنند در این فرایند تنها استادان هستند که می‌توانند به تولید علم دست بزنند اما دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی، جزو بدنه اصلی دانشگاه محسوب می‌شوند و نقش بسزایی در تولید علم بر عهده دارند.



سرپرست کانون فرهنگی ـ تبلیغی زرندیه در پایان، خاطرنشان کرد: روند تولید علم در کشور باید با در نظرداشتن روزآمدی علمی، بومی‌گرایی کاربردی و ریشه‌گرایی فرهنگی توأم باشد، چراکه این ترکیب‌سازی‌ها می‌توانند هدایت‌کننده دانشجویان باشند.

captcha