کد خبر: 1320490
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۹
نقی عالیشاه:

قاریان بی‌انگیزه از شرکت در مسابقات قرآن کناره‌گیری کنند

گروه فعالیت‌های قرآنی: نفر اول رشته قرائت سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف مازندران، گفت: قاریانی که انگیزه‌ای برای کسب رتیه ندارند بهتر است از مسابقات کناره‌گیری کرده تا فرصتی را برای دیگر شرکت‌کنندگان شهرستانِ خود که باانگیزه‌تر هستند فراهم کنند.


نقی عالیشاه،  نفر اول رشته قرائت سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، گفت: اعتلا و نشر فرهنگ غنی قرآنی و معنویت، آگاهی از نقاط ضعف و قوّت قاریان و بهره‌گیری از نظرات و تجربیات اساتید از اهداف اصلی خودم جهت شرکت در این نوع مسابقات بود.



وی درباره میزان تاثیر مسابقات در ارتقای سطح قاریان، افزود: اصولاً مسابقات هدفی را دنبال می‌کند؛ که یکی از این اهداف می‌تواند شناخت استعدادها و کمک به رشد آن باشد. دعوت از اساتید و داوران مجرّب می‌تواند فرصتی باشد تا قاریان از نقطه نظرات آنان استفاده کنند یا مسولین ذیربط می‌توانند با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای شرکت کنندگان در حاشیه مسابقات، در بعد علمی و فنّی به قاریان کمک شایانی کنند.



عالیشاه درباره نقاط ضعف و قوت این دوره از مسابقات تصریح کرد: مسابقات در شهری برگزار شده که حد وسط برای شهرهای دیگر به لحاظ بعد مسافت بوده است و از نکات قابل توجّه دیگر این دوره از مسابقات، اعطای کارنامه به همراه ریزنمرات به هر یک از شرکت‌کنندگان بوده، که شرکت کننده بلافاصله ضمن ملاحظه امتیاز، ازضعف‌های خود آگاهی می‌یافت و می‌توانست با داور مربوطه در جهت بهبود ضعف‌ها، گفت‌وگو کند.



وی افزود: در این دوره از مسابقات از داوران باتجربه‌ای که سالیان متمادی در مسابقات کشوری و بین‌المللی داوری کردند بهره برده و این داوران از ضوابط داوری کاملاً آگاه بودند.



این قاری قرآن، برگزاری مرحله فینال، لحاظ نمودن 30 درصد از امتیاز مرحله مقدّماتی و تجمیع آن با امتیاز مرحله فینال، برگزاری مسابقات در امامزادگان و... را از نقاط مثبت این مسابقه عنوان کرد.



وی پیشنهاد داد: اگر تدابیری اتخاذ می شد تا CD تلاوت متسابقین نیز در پایان تلاوتشان به آنان داده می‌شد بر رونق مسابقات اضافه می‌شد.



 نفر اول رشته قرائت سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف مازندران با اشاره به ویژگی‌های داوری این دوره از مسابقات، عنوان کرد: باید از دست‌اندرکاران اداره‌کل اوقاف استان مازندران تشکر کنم با عنایت به اینکه هرساله یکی از دغدغه‌های متسابقین نوع داوری است، امسال بحمدالله از داوران بسیار زبده و باتجربه استفاده شده که امتیاز آنان به عدالت نیز نزدیک بوده و جای اعتراض نیز نبوده است.



وی درباره ارتقای سطح تلاوت قاریان توصیه کرد: با استماع تلاوت قاریان عزیز، مشاهده کردم که در این استان بحمدالله پتانسیل‌های خوبی وجود دارد ولی برخی از عزیزان قاری، چندین سال است که در مسابقات استانی حضور می‌یابند ولی آن طور که باید انگیزه‌ای برای کسب رتبه ندارند و  به نظر من اگر می‌خواهند به این شکل ادامه دهند بهتر است که از مسابقات کناره‌گیری کنند تا فرصتی را برای دیگر شرکت کنندگان شهرستانِ خود که باانگیزه‌ترند، فراهم کنند.

علی
|
-
|
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
0
0
بالاخره مشکل عالیشاه حل شدوبرگشت به مسابقات ... خداروشکر
محمد
|
-
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
0
0
باسلام.به نظر بنده کسی بی انگیزه وارد مسابقات نمی شود!
captcha