کد خبر: 1320533
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۰

شرکت 3 هزار زندانی خراسان‎ جنوبی در دوره‌های آموزشی قرآن کریم

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی گفت: در شش ماهه نخست سال جاری 3 هزار زندانی خراسان جنوبی در دوره‌های آموزشی روخوانی، قرائت، حفظ، تفسیر و احکام شرکت کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمدعلی اربابی، مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی امروز، 30 آبان در جمع خبرنگاران گفت: مسابقات قرآن کریم در بین زندانیان این استان در رشته‌های حفظ کل، حفظ 15 جزء، حفظ سه جزء، قرائت و اذان برگزار می‌شود.



وی با اشاره به شرکت 3 هزار زندانی خراسان‎ جنوبی در دوره‌های آموزشی قرآن کریم ادامه داد: طی شش‌ماهه نخست سال‎جاری دو دوره از این مسابقات در بین زندانیان، کارکنان و سربازان وظیفه اداره کل زندان‌های خراسان جنوبی برگزار شده است.



مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی از شرکت تعداد 51 زندانی خراسان جنوبی در این مسابقات طی شش‌ماهه نخست سال‏‎جاری خبر داد و گفت: در این مدت 63 نفر از کارکنان و 12 نفر از سربازان وظیفه در این مسابقات شرکت کردند.



وی به برگزاری دوره‌های آموزشی روخوانی، قرائت، حفظ، تفسیر و احکام در بین زندانیان اشاره کرد و گفت: در نیمه نخست سال‎جاری سه هزار نفر از زندانیان در این دوره‌ها حضور یافتند.



مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی، کسب مقام نخست کشوری در رشته ترتیل توسط مرضیه همتی و کسب رتبه نخست کشوری در رشته قرائت توسط وحید براتی‎فیزیک را از جمله دستاوردهای قرآنی اداره‌کل زندان‌های خراسان جنوبی در شش ماهه نخست سال‎جاری عنوان کرد.



اربابی با بیان این‌که در مهرماه سال‎جاری نخستین جشنواره نماز به میزبانی زندان مرکزی بیرجند برگزار شده است، بیان کرد: زندان‌های قائن، فردوس، طبس، زندان مرکزی بیرجند و بازداشتگاه عمومی بیرجند از زندان‌های شرکت کننده در این جشنواره بودند.



وی شعر، مقاله نویسی، داستان، فیلم نامه نویسی را از بخش‌های این جشنواره دانست و متذکر شد: کارکنان، سربازان وظیفه و زندانیان از جمله قشرهای شرکت‌کننده در این جشنواره بودند.



اربابی با بیان اینکه با بیان اینکه در این جشنواره تعداد 41 اثر به دبیرخانه ارسال شده است، یادآور شد: هم‌چنین در این جلسه 27 نفر از فعالان نماز (مؤذنین و خادمین) مورد تشویق قرار گرفتند.

captcha