کد خبر: 1320595
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۰

اجرای 49 پروژه عمرانی توسط بسیج سازندگی خوزستان

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: بسیج سازندگی خوزستان در راستای هدف محرومیت زدایی از جامعه 49 پروژه عمرانی شامل ساخت ورزشگاه، خانه عالم، مسجد، ترمیم راه، غسالخانه، توسعه کشاورزی را انجام می دهد.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان در نشست خبری هفته بسیج که امروز، پنجشنبه 30 آبان در مجتمع فرهنگی فجر اهواز برگزار شد، اظهار کرد: به منظور گرامی داشت هفته بسیج اجرای برنامه های متنوعی از سوی مردم و بسیجیان استان پیش بینی شده است.



وی با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با 50 هزار فرمانده پایگاه های بسیج و تعابیر به کار برده ایشان پیرامون بسیجیان، اظهار کرد: مقام معظم رهبری با این تعابیر جایگاه بسیج را به دنیا، مردم و بسیجیان یادآوری کردند.



شاهوارپور با اشاره به سابقه بسیج در هشت سال دفاع مقدس، تصریح کرد: موفقیت های ما در دوران دفاع مقدس مدیون حضور بسیجیان در کنار نیروهای مسلح بود. اگر مردم با نگاه بسیجی وارد عرصه همکاری نمی شدند امروز وضعیت دیگری داشتیم و بر این اساس دوران جنگ تحمیلی جایگاه رفیع بسیج را نشان داد و امروز در دوران صلح و آرام نیز بسیج اقدامات شایانی را به مردم ارائه می دهد.



فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان ادامه داد: بسیج سازندگی خوزستان در راستای هدف محرومیت زدایی از جامعه 49 پروژه عمرانی شامل ساخت ورزشگاه، خانه عالم، مسجد، ترمیم راه، غسالخانه، توسعه کشاورزی را انجام می دهد.



وی در ادامه این نشست با بیان اینکه هفته بسیج از 30 آبان آغاز می شود، به اجرای 1144 برنامه در این هفته و در سراسر استان اشاره کرد و گفت: این روز به عنوان «بسیج، ایثار و شهادت» نام گرفته است که دیدار با خانواده شهدا، قرائت دعای کمیل و برگزاری یادواره های شهدا از جمله این برنامه خواهد بود.



شاهوارپور عنوان کرد: برنامه های جمعه 1 آذر به عنوان «بسیج، ولایت و انتظار» نیز شامل سخنرانی فرماندهان پایگاه های بسیج در نماز جمعه سراسر استان، ارائه مشاوره دینی و پزشکی در مصلاهای نماز جمعه توسط بسیج اقشار است.



فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان تصریح کرد: برگزاری نشست های تخصصی خانه نخبگان استان، افتتاح سالن های ورزشی و برگزاری جشنواره ابتکار و اختراع بسیجیان و بزرگداشت تاسیس بسیج دانشجویی از جمله برنامه های شنبه 2 آذر با عنوان «بسیج، خلاقیت و پیشرفت» هستند.



وی با بیان اینکه یکشنبه 3 آذر به عنوان « بسیج، سازندگی و اقتصاد مقاومتی» نامگذاری شده است، گفت: همایش سران طوایف و ایلات عشایری، اعزام بسیج جامعه پزشکی به مناطق محروم استان از برنامه های این روز خواهند بود.



شاهوارپور افزود: نشست های بسیج و سبک زندگی و نشست مشترک سرگروه های حلقه های صالحین، برگزاری مانور فرهنگ مقابله با جنگ نرم و افتتاح مهدهای قرآنی از جمله برنامه های دوشنبه 4 آذر با عنوان «بسیج، خانواده و سبک زندگی» است.



فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان با بیان اینکه سه شنبه 5 آذر همزمان با اعلام روز بسیج توسط امام خمینی(ره) در سال 58 است، تصریح کرد: این روز با عنوان «بسیج، استکبارستیزی و بیداری اسلامی» نامگذاری شده که گردهمایی بسیجیان به صورت رزمی همراه با سخنرانی و اجرای رژه در اهواز و سایر شهرستان ها ی استان صورت می گیرد.



وی بیان کرد: چهارشنبه 6 آذر «بسیج، امر به معروف و نهی از منکر» نامگذاری شده که همایش پیشتازان بازگشت به حجاب برتر به محوریت بسیج جامعه زنان برگزار می شود.



شاهوارپور اظهار کرد: اعزام پزشکان بسیجی به مناطق محروم استان با ویزیت 6 هزار نفر همراه بوده است. همچنین تشکیل کارگاه های اشتغال زایی در مناطق محروم در راستای اقتصاد مقاومتی، توسعه تولیدات خانگی نیز از جمله فعالیت های بسیح سازندگی است.



فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان گفت: برگزاری یادواره های شهدا، برگزاری همایش های بصیرتی در حوزه جنگ نرم و حضور بیش از 15 هزار نفر در حلقه های صالحین با محوریت مباحث تربیتی و معرفتی از جمله اقدامات فرهنگی بسیج است.



وی تصریح کرد: اجرای نمایش های زنده مستند ویژه دانش آموزان حاضر در اردوهای راهیان نور با هدف تاثیرگذاری بر این قشر وتقویت هنرمندان استان نیز از جمله فعالیت های بسیج در حوزه فرهنگی و از سوی بسیج هنرمندان است.



شاهوارپور عنوان کرد: احداث بیمارستان صحرایی و انتقال بیش از 26 بار آن به مناطق محروم استان از سوی بسیج جامعه پزشکی از انجام گرفته است که در این هفته با محوریت منطقه رفیع در منطقه مرزی غرب استان صورت می گیرد.



فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان گفت: در هفته بسیج 101 سوله با بیش از 500 هزار متر مربع افتتاح می شود. همچنین برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب، غبارروبی مزار شهدا، دیدار با علمای استان، نمایشگاه دستاوردهای بسیج دانشجویی، راه اندازی 192 ایستگاه صلواتی، همایش مشترک ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد، اجرای نمایش های خیابانی و سالنی از جمله دیگر برنامه های هفته بسیج در استان خوزستان خواهد بود.  

captcha