کد خبر: 1320664
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵

آیت‌الله‌العظمی سبحانی نسبت به پیری جمعیت کشور هشدار داد

گروه سیاسی: مرجع تقلید جهان تشیع با هشدار نسبت به روند پیری جمعیت گفت: پیری جمعیت، کشور را از جهات متعددی تهدید می‌کند، با افزایش جمعیت جوان کشور، امکانات زندگی توسط همان جوان‎ها افزوده می‎شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‌الله‌العظمی جعفر سبحانی، از مراجع تقلید عالم تشیع شب گذشته، 30 آبان در دیدار سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین با ایشان گفت: بسیجیان جوانان زبده ملت هستند که قربة الی الله و برای رضای خدا وارد این عرصه شده‌اند.
وی افزود: ایمان محرک و موتور است و علم روشنگری راه است که بسیجیان دانشگاهی می‌توانند با استفاده از این دو عنصر مشکلات را حل کنند.
استفاده از ظرفیت بسیج در امر به معروف
وی موضوع تشکیل وزارت امر به معروف و نهی از منکر را یادآور شد و تصریح کرد: به جای تشکیل وزارت امر به معروف و نهی از منکر از وجود بسیج استفاده شود؛ چرا که ضمن هزینه بسیار کمتر، بسیجیان افراد کار آزموده‌ای در این زمینه هستند.
این مرجع تقلید مسئله علوم انسانی را در کشور یک معضل عنوان و بیان کرد: طبق علوم انسانی غربی دلیل پیدایش دین، امور مادی است که به جوانان آموزش داده می‌شود و مادامی که علوم انسانی عوض نشود به خروجی‌های آن نمی‌توان اعتماد کرد.
ضرورت اسلامی‌سازی علوم انسانی
استاد حوزه علمیه فعالیت‌های حوزه علمیه در خصوص علوم انسانی اسلامی را یادآور شد و افزود: بسیج کوشش کند با بکارگیری ظرفیت‌های دولت، علوم انسانی در دانشگاه‌ها را اسلامی کند که این امر می‌تواند در یک یا چند دانشگاه انجام شود.
آیت‌الله‌العظمی سبحانی دانشگاه را محل شکل‌گیری فکری جوانان دانست و تأکید کرد: همان طور که پیشینیان گفتند باید از همان راهی که بی‌دینی را وارد مملکت کردند، دین را وارد کنیم.
هشدار به کاهش جمعیت
این مرجع تقلید شیعیان مسئله کاهش رشد جمعیت در کشور را خطری جدی عنوان و اظهار کرد: فعالیت دشمنان از سال‌های گذشته باعث شد تا امروز با مردن دو نفر فقط یک و 7 دهم نفر جایگزین شود که بسیج باید در این زمینه فعالیت خوبی در جامعه داشته باشد.
وی فعالیت گسترده و پیدایش نوابغ را در جمعیت کثیر دانسته و عنوان کرد: با جلوگیری از زاد و ولد، جمعیت پیر در جامعه افزایش خواهد یافت؛ لذا دشمنان قانون تحدید نسل را فقط در مناطق شیعه‌نشین در جهان اجرا کردند.
آیت‎الله‌العظمی سبحانی با بیان اینکه شیرینی زندگی در کثرت اولاد است، خاطرنشان کرد: پدر و مادری که اولاد بیشتری دارند بهتر زندگی می‎کنند و با رفتن فرزندان و تشکیل خانواده جدید، این خانواده‎ها هر شب به ایشان سر می‎زنند و این موضوع در جوامع غربی اصلاً دیده نمی‎شود.
این استاد برجسته حوزه علمیه در ادامه خاطرنشان کرد: با افزایش جمعیت جوان کشور، امکانات زندگی توسط همان جوان‎ها افزوده می‎شود همان طور که گسترش عالم ماده صورت می‎پذیرد.
این مفسر قرآن در پایان سخنان خود تصریح کرد: 50 سال پیش یک دانشمند فرانسوی در مقاله‎ای با بررسی وضعیت ایران گفته بود که با وسایل همان 50 سال پیش در ایران، 150 میلیون نفر می‎توانند زندگی کنند.
تشریح فعالیت‌های بسیج
در ابتدای این دیدار سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین به تشریح برخی فعالیت‎های بسیج در زمینه نظام تربیتی صالحین، امر به معروف و نهی از منکر، فعالیت‌های ویژه بسیج در اقتصاد مقاومتی و خلق حماسه اقتصادی، تلاش بسیجیان برای استحکام ساخت درونی نظام و اسلامی کردن علوم انسانی پرداخت.
سردار نقدی روش جدید بسیج در امر به معروف و نهی از منکر را یادآور شد و افزود: مردمی و قابلیت تکرار، با محبت و در فضای صمیمی، توجه به همه معروفات و منکرات و اولویت دادن به آشنایان نسبت به نا آشنایان از ویژگی‎های روش جدید بسیج در امر به معروف و نهی از منکر است که آثار بسیار خوبی نیز داشته است.
برگزاری همایش «پیشتازان رجعت به حجاب برتر»
وی ضمن بیان نمونه‎های موفق امر به معروف و نهی از منکر با روش جدید بسیج در سراسر کشور اظهار کرد: همایش «پیشتازان رجعت به حجاب برتر» در تمامی استان‎های کشور طی هفته بسیج برگزار می‎شود.
در پایان این دیدار کتاب مجموعه عکس شهدای دفاع مقدس که توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس منتشر شده همراه با چفیه بسیجی از سوی سردار نقدی به آیت‎الله‌العظمی سبحانی اهدا شد.

captcha