کد خبر: 1320931
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۴
فرمانده سپاه بابل:

بسیج بهترین دستاورد انقلاب اسلامی است

گروه سیاسی: فرمانده سپاه پاسداران ناحیه مقاومت بابل گفت: بسیج یکی از بزرگ‌‌ترین و بهترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست.


سرهنگ حسین فلاح، فرمانده سپاه ناحیه بابل، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، گفت: بسیج یکی از بزرگ‌ترین و بهترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است که پرورگار متعال به ما عطا کرده است.



وی با تأکید بر اینکه بسیج ایران اسلامی بزرگ‌ترین پشتوانه انقلاب است، افزود: این نهاد ارزنده با آمادگی کامل توان آن را داشته تا در راستای حفظ و ترویج ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و تحکیم آرمان‌های گرانقدر امام راحل(ره) و شهدای عزیز ایثارگری داشته باشد.



فلاح با بیان اینکه بعد از 33 سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، محبوبیت بسیج حفظ و تحکیم گشته است، اظهار کرد: دشمنان ما نسبت به بسیج بغض و نفرت دارند و از این نهاد مقدس هراسان هستند.



فرمانده سپاه پاسداران ناحیه مقاومت بابل ابراز کرد: دیدار مسئولان ادارات به همراه بسیجیان از امام جمعه شهر و شهرستان بابل، گلباران و غبارروبی مزار شهدا بخش مرکزی با حضور مسئولان، رزمایش شهری سه گردان، طرح عملیاتی پدافند عامل و غیر عامل در سطح پادگان توسط سه گردان، برگزاری یادوراه شهدا، شب‌های خاطره، دیدار با خانواده شهدا، همایش ائمه جمعه و جماعات با فرماندهان و هیئت امنا مساجد، برگزاری مسابقات ورزشی در پایگاه‌های سطح شهرستان و افتتاح پروژه‌های عمرانی چند پایگاه و سوله صالحین از برنامه‌های سپاه بابل در هفته بسیج است.



وی افزود: همایش هیئت‌های امر به معروف و نهی از منکر، همایش حلقه‌های صالحین با حضور سرگروه‌ها، تجلیل از دست اندرکاران مستند ساز واقعه غدیر شهرستان بابل، تشکیل کمیته‌های 12 گانه، حضور 620 نفر از فرماندهان پایگاه مقاومت و حوزه‌ها در همایش 50 هزار نفری فرماندهان در مصلی امام خمینی(ره) تهران در دیدار از رهبر، برگزاری نخستین نمایشگاه حلقه‌های صالحین در کشور در حسینیه عاشقان سپاه سابق بابل، برگزاری دعای ندبه، پیاده روی رزمی شبانه، اعزام خواهران و برادران بسیجی به مناطق جنگی از دیگر برنامه‌های سپاه بابل است.

captcha