کد خبر: 1321141
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲

رقابت 7 گروه تواشیح بانوان در مسابقات مدیحه‌سرایی تهران

گروه فعالیت‌های قرآنی: در مسابقات رشته مدیحه‌سرایی و ابتهال بانوان استان تهران که هم‌اکنون در مجتمع فرهنگی بصیرت در حال برگزاری است، هفت گروه تواشیح بانوان و 18 نفر در رشته ابتهال با هم رقابت می کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقات رشته مدیحه‌سرایی، هم‌خوانی قرآن و ابتهال بانوان استان تهران صبح امروز، دوم آذرماه در مجتمع فرهنگی بصیرت آغاز شده که براین اساس، در حال حاضر هفت گروه در رشته تواشیح بانوان و 18 نفر در رشته ابتهال با هم به رقابت می پردازند و رقابت این گروه‌ها تا ظهر امروز، دوم آذرماه ادامه خواهد داشت.
بر اساس این گزارش، در این دوره از مسابقات مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن بانوان که هم‌اکنون در حال برگزاری است، گروه‌های «نورالهدی» از اداره اوقاف شهریار، «بشری» از اداره اوقاف شمال غرب، «مطهره» از ناحیه سه، «حوراء الانسیه» از ناحیه سه، «صهبا» از ناحیه سه، «طه النبی» از اداره اوقاف غرب و «الزهرا(س)» از اداره اوقاف شهرری با هم رقابت می کنند.
بنابراین گزارش، داوری این دوره از مسابقات مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن در بخش بانوان را ایمان صحاف در صوت، محبوبه کاتب در تجوید، مرضیه دیانی در وقف و ابتداء، زهره خیرخواه در متن و اداء، زینب آقایی در لحن و اکرم غلامی در هماهنگی و اجرا بر عهده دارند.
یادآور می شود، سی و ششمین دوره مسابقات حفظ، قرائت و ترتیل قرآن کریم در بخش بانوان نیز از امروز، دوم آذرماه در مجتمع فرهنگ دارالقرآن بصیرت آغاز و تا دوشنبه، چهار آذرماه ادامه دارد.

captcha