کد خبر: 1321415
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۷
حجت‌الاسلام خوبرو خواستار شد:

ایجاد موزه مذهبی گیلان در حرم سید جلال‌الدین اشرف(ع)

گروه اجتماعی: رئیس اوقاف آستانه اشرفیه خواستار حمایت سازمان میراث فرهنگی برای ایجاد موزه مذهبی استان گیلان در بقعه متبرکه سید جلال‌الدین اشرف(ع) شد که در صورت ایجاد تنها موزه مذهبی استان خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین خوبرو، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آستانه اشرفیه در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: در شهرستان آستانه اشرفیه و کیاشهر در سامانه سازمان اوقاف 48 امامزاده ثبت شده است که کارهای فرهنگی و عمرانی آنها توسط هیئت امنا با نظارت اوقاف انجام می شود، همچنین در سیستم سامانه اوقاف 90 موقوفه ثبت شده که شامل 1338 رقبه می باشد که از این 90 موقوفه 60 موقوفه دارای درآمد است که طبق نیت واقفین برای مراسم های مختلف هزینه می شود.
وی افزود: از 173 مسجد در شهرستان آستانه اشرفیه و کیاشهر موجود است اکثرا فرسوده اند 18 مسجد تخریبی اند و نیاز به کمک و مساعدت مالی دارند و همچنین تعداد 9 بقعه شهرستان را در طرح توسعه داریم که سال گذشته بیش از 12 میلیون تومان برای هر بقعه هزینه شد و امسال هم برای هر بقعه بین 12 تا 20 میلیون تومان در نظر گرفته شده است که البته طبق دستورالعمل سازمان اوقاف است پولی که در هر امامزاده جمع می شود در همان امامزاده در بخش های عمرانی، فرهنگی و مدیریتی خرج می شود.

ثبت نام 3هزار و 450نفر در طرح تربیت حفاظ قرآن

حجت‌الاسلام خوبرو در ادامه در خصوص طرح تربیت حفاظ قرآن، گفت: تاکنون 3هزار و 450 نفر ثبت نامی داشته ایم که در 18 بقعه متبرکه با 25 مربی آموزش می بینند که در اسفندماه آزمون می‌دهند.
رئیس اداره اوقاف آستانه در خصوص تکمیل پروژه حسینه اعظم آستان مقدس سید جلال‌الدین اشرف(ع)، بیان کرد: تاکنون جهت تکمیل پروژه حسینه اعظم این آستان مقدس برای مراحل نازک‌کاری، سقف کاذب و آینه کاری یک میلیارد تومان هزینه شده است که البته برای به اتمام رساندن این پروژه یک میلیارد تومان دیگر نیاز است؛ از سال 89 در این مکان در حین انجام کارهای عمرانی، فعالیت های فرهنگی نیز انجام می‌ گیرد که اغلب استانی و ملی بوده اند.
وی خواستار حمایت سازمان میراث فرهنگی برای ایجاد موزه مذهبی استان گیلان در بقعه متبرکه سید جلال‌الدین شد و ادامه داد: با همکاری میراث فرهنگی قصد ایجاد موزه مذهبی استان گیلان را در این مکان مقدس داریم که در اینصورت تنها موزه مذهبی استان خواهد بود؛ همچنین یک آمفی تئاتر با ظرفیت 150 نفر و چند کلاس آموزشی در آستان مقدس احداث شده است علاوه بر این کتابخانه عمومی حرم نیز تا پایان امسال به بهره برداری می رسد؛ همچنین 
حجت‌الاسلام خوبرو اضافه کرد: قصد احداث صحن دوم حرم مطهر را داریم تا برای برنامه هایی نظیر دعای ندبه کشوری، عزاداری عاشورا و اربعین به صورت سراسری فضای کافی داشته باشیم که تاکنون از 60 مغازه اطراف حرم 20 مغازه تملکش انجام گرفته است؛ لذا هدف ما این است تا این مکان به پایگاه دینی و قطب فرهنگی شمال کشور تبدیل شود.
لازم به ذکر است، در سطح بقاع متبرکه شهرستان آستانه 36 پروژه عمرانی وجود دارد که 22 مورد تکمیلی و یک پروژه جدیدالاحداث و بقیه تعمیری هستند که از جمله فعالیت های عمرانی اداره کل اوقاف گیلان می باشند.

captcha