کد خبر: 1321916
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶

سه فیلم دینی از کردستان به جشنواره «شاپرک‌های شهر» راه یافت

گروه هنر: رئیس حوزه هنری کردستان از راهیابی سه فیلم دینی از تولیدات استان به بخش نهایی نخستین جشنواره «شاپرک‌های شهر» خبر داد.


امین مرادی، رئیس حوزه هنری کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، گفت: با اعلام راه‌یافتگان بخش مسابقه نخستین جشنواره فیلم شاپرک‌های شهر فیلم‌های «دوستی برای دوستم»، «انار میوه بهشت است» و «می‌خورد بر بام خانه» از تولیدات حوزه هنری استان به بخش نهایی نخستین جشنواره شاپرک‌های شهر که در دو کشور ایران و ترکیه برگزار می‌شود، راه پیدا کرد.



وی افزود: در این جشنواره در بخش داستانی 39 فیلم از سراسر ایران به بخش نهایی راه یافت که سه فیلم از تولیدات موفق در جشنواره‌های مختلف داخلی و بین‌المللی حوزه هنری استان کردستان نیز راه یافتند.



رئیس حوزه هنری استان کردستان با اشاره به توانمندی هنرمندان این استان در بخش فیلم اعلام کرد: در کنار این سه فیلم هیئت انتخاب، دو فیلم دیگر از هنرمندان کردستانی با عناوین «سکوت برکه ها» و«افسانه ونه سان» را جهت رقابت در بخش نهایی جشنواره انتخاب کردند.



وی عنوان کرد: این جشنواره با همکاری مؤسسه فرهنگی - هنری «هنر در قاب اندیشه»، برج میلاد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، شرکت فیلم و انیمیشن سازی ایلوژیونیست ترکیه ای و مرکز بین‌المللی فرهنگ و هنر وابسته به وزارت فرهنگ ترکیه، شهرداری ترکیه و دانشگاه استانبول در روزهای دوم و سوم آذر در استانبول و پنجم و ششم در تهران برگزار می‌شود.



مرادی بیان کرد: در ایام برگزاری جشنواره آثار راه یافته به بخش نهایی در برج میلاد تهران و یکی از مراکز فرهنگی استانبول نمایش داده شده وحسین ازگن، ارطغرل کارسلی اوغلو، حمید نعمت الله، منیژه حکمت و پناه برخدا رضایی به داوری آثار می‌پردازند.



مرادی یادآور شد: جشنواره شاپرک‌های شهر به منظور ارائه مؤلفه‌های صحیح زندگی به خانواده‌ها بر اساس آموزه‌های دینی، تحلیل تأثیر کار و فعالیت و روحیه همکاری جمعی، بررسی نیازهای روز نسل چهارم و پاسخ به نیازهای رسانه‌ای دو نسل دیگر از  دوم تا ششم آذر در دو شهر استانبول و تهران برگزار می‌شود.

captcha