کد خبر: 1321952
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴

بصیرت و توانمندی از ویژگی‌های مؤمن است

گروه سیاسی: مسئول تعلیم و تربیت سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی گفت: بصیرت و توانمندی از ویژگی‌های مؤمن است، در غیر این صورت دوست را از دشمن نمی‌تواند بازشناخت.


به گزاش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام علی کوهستانی، مسئول تعلیم و تربیت سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی شنبه، 2 آذر در همایش  افسران جنگ نرم در دانشگاه پیام نور بجنورد، گفت: اگر مؤمن دشمن‌شناس نباشد و اهداف و نیات او را نداند، ممکن است اسلحه خود را به طرف نیروهای خودی بگیرد.



وی ادامه داد: این مانند کسانی است که توانمندی داشتند اما بصیر نبودند و به جای اینکه یار و یاور امام حسین(ع) باشند علیه او شمشیر کشیدند و ایشان را به همراه یارانش به شهادت رساندند و این بصیرت زمانی به وجود می‌آید که فرد مال حرام نخورده باشد.



حجت‌الاسلام کوهستانی بیان کرد: وظیفه سپاه در جمهوری اسلامی ایران این است که حرکت بیرونی خود را افزایش دهد، کل جوامع را به سمت اسلامی‌شدن هدایت و راهنمایی کند و این کار از طریق بدنه بسیج میسر خواهد شد زیرا بسیج نهادی فراگیر است.



وی گفت: در نهاد بسیج بهترین برنامه‌ای که طراحی شده، ایجاد شبکه عظیم تربیتی و شجره طیبه طرح‌های صالحین است، هر فردی وقتی به دغدغه‌های مقام معظم رهبری جامه عمل می‌پوشاند، در نماز جمعه شرکت می‌کند و در راهپیمایی‌ها و رأی‌گیر‌ی‌ها و غیره حضور دارد بسیجی نام می‌گیرد.



مسئول تعلیم و تربیت سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی اظهار کرد: هر فرد بسیجی باید حافظ ملت و اسرار ملی و امنیتی خود باشد، وظیفه‌ای که بر عهده بسیج و حلقه‌های صالحین است، شناسایی افراد متعهد، آگاه، بصیر و توانمند و مورد اعتماد است تا بتواند به وظیفه شرعی و اسلامی خود که همه‌گیر کردن دین اسلام در بین تمام ملت‌ها و کل هستی است عمل کند.

captcha