کد خبر: 1322033
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۷

قیام امام حسین(ع) در کربلا بسیج امروز را زنده کرد

گروه اجتماعی: رییس دانشگاه هرمزگان گفت: حاصل خون 72 تن در روز عاشورا و شور حسینی و پویایی و بالندگی بسیج امروز است که به امام راحل و مقام معظم رهبری به وجود آن در کشور افتخار می کنند و خود را بسیجی می دانند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، احمد نوحه گر، رییس دانشگاه هرمزگان عصر امروز سوم آذر در مراسم معارفه مسئول جدیدبسیج دانشجویی این دانشگاه اظهار کرد: اگر امام حسین(ع) برای عاشورا از تاکیتک قیام استفاده نمی کرد امروز بسیج و آثاری از شور حسینی در این جامعه امروز وجود نداشت بنابراین بزرگداشت سالروز بسیج را باید مدیون عاشورای امام حسین(ع) بدانیم. 



وی در ادامه بیان کرد: امام حسین(ع) در روز عاشورا یک نه مثبت به ظلم و زور و دستگاه فساد یزد گفت و امروز با آن نه مثبت سید الشهدا(ع)، بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران زنده و پویاست.



رییس دانشگاه هرمزگان تصریح کرد: اگر امام حسین(ع) برای عاشورا از تاکیتک قیام استفاده نمی کرد امروز بسیج و آثاری از شور حسینی در این جامعه امروز وجود نداشت و امروز با آن نه مثبت سید الشهدا(ع)، بسیج امروز در کشور زنده و پویاست.



نوحه گر در ادامه سخنان خود سرمنشا غدیر را بسیج سیدالشهدا(ع) دانست و افزود: این تفکر، قیام سید الشهدا(ع) بود که غدیر به حرکت درآمد در حالی که  معاویه 40سال تلاش کرد مسئله غدیر امیرالمومنین(ع) را در دنیای اسلام خاموش کند و حکومت امام علی (ع) را از بین ببرد.



وی همچنین گفت: بسیج مردمی در زمان قبل از انقلاب با گوش به سخنان امام خمینی(ره)، تفکر بسیجی را با الهام از تفکر عاشورای حسینی جایگزین نظام پهلوی و تفکر نظام کمونیستی شرق و غرب کرد و به این ترتیب بار دیگر بسیج سید الشهدا(ع) در کشور شوری دوباره یافت.



این مسئول در دانشگاه هرمزگان تصریح کرد: شکل گیری تفکر بسیجی و درهم شکستن نظام تفکر کمونیستی حاکم بر نظام شاهنشاهی با تیزبینی نگاه امام خمینی(ره) به دست آمد و این تفکر، خط حرکت در هشت سال دفاع مقدس شد. 



نوحه گر اظهار کرد: تنها تفکری که توانست در مقابل، بمب های آلمان و تفکرات مالی کشورهای مرتجع عربی که به کمک عراق برای به راه انداختن جنگ تحمیلی علیه ایران آمده بودند، مقاومت کند همین تفکر بسیجی بود که کشور را از تمام دسیسه ها نجات داد. 



وی در بخش دیگری از سخنان خود جهاد علمی را از دیگر ویژگی های تفکر بسیجی برشمرد و افزود: امروز اگر سرعت پیشرفت جمهوری اسلامی ایران 11برابر سرعت دنیاست به دلیل تفکری بسیجی است که جوانان این کشور رقم زده اند.



رییس دانشگاه هرمزگان ارتباط تشکل بسیج دانشجویی با سایر تشکل های دانشجویی را مثبت و براساس منطق برشمرد و افزود: تفکر بسیج راه را برانحراف می بندد اما راه بستن انحراف نیز با هر راهی ممکن نیست بلکه با تعامل، اندیشه و راهکارهای منطقی، مشکلاتش در هر حوزه ای قابل برطرف شدن است.



یادآور می شود، در پایان این مراسم پیمان شجاعی حسنلنگی به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان معرفی و از خدمات مصطفی شجاع آب قدردانی شد.

captcha