کد خبر: 1322320
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷
تا پایان امسال صورت می‌گیرد؛

ثبت 5 مؤسسه قرآنی در چهارمحال و بختیاری

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست دفتر فعالیت‌های قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری از ثبت 5 مؤسسه قرآنی جدید در استان تا پایان امسال خبر داد.


علی اصغر ایزدی، سرپرست دفتر فعالیت‌های قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، از بازرسی اموال مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان خبر داد.



وی با اشاره به میزان اعتبار اختصاص یافته به مؤسسات قرآنی فعال استان، اظهار کرد: سال گذشته 195 میلیون تومان اعتبار به مؤسسات قرآنی فعال استان اختصاص یافت.



ایزدی خاطرنشان کرد: این مبلغ در راستای خرید تجهیزات از سوی معاونت قرآن و عترت به مؤسسات قرآنی پرداخت شد که با حضور نماینده این معاونت بازرسی اموال این مؤسسات انجام شد.



وی با اشاره به فعالیت 22 مؤسسه قرآنی فعال در سطح استان، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال 5 مؤسسه قرآنی دیگر نیز در استان به ثبت برسد.

captcha