کد خبر: 1323861
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۲
موسوی تأکید کرد:

لزوم راه‌اندازی نمایندگی اوقاف در دهلران

گروه اجتماعی: امام جمعه دهلران بر لزوم راه‌اندازی نمایندگی اوقاف در این شهرستان تأکید کرد و گفت: عدم نظارت مستقیم بر بقاع متبرکه و موقوفات سبب تصرف و تعدی به برخی از آنها شده است.

حجت‌الاسلام سیدمحسن موسوی، امام جمعه دهلران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: با وجود اینکه شهرستان دهلران مفتخر به وجود امامزادگان زیادی دراین شهرستان است که می‌‌توان آن را دارالسادات و دارالمؤمنین نامید اما فاقد اداره اوقاف و امور خیریه  است که این مشکلاتی را برای مردم به‌وجود آورده است.

وی با بیان اینکه لازم است در کمترین زمان نسبت به این مسئله اقدام لازم صورت گیرد، تصریح کرد: با توجه به بعد مسافت این شهرستان از مرکزاستان وعدم نظارت مستقیم اداره اوقاف استان بر بقاع متبرکه و موقوفات آنها سبب تصرف و تعدی به برخی از موقوفات گردیده که این مسئله بیش از پیش نیاز این شهرستان را به استقرار اداره اوقاف در این شهرستان نمایان می‌سازد.

امام جمعه دهلران ابراز امیدواری کرد: با فراهم‌سازی زمینه ‌لازم برای حل این موضوع و چاره‌اندیشی مسئولان، نمایندگی اوقاف و امور خیریه در این شهرستان دایر شود.

captcha