کد خبر: 1324057
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶
آیت الله دری نجف‌آبادی:

پیشرفت توأم با اخلاق و ایمان مشخصه دهه عدالت است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری دهه چهارم را دهه عدالت و پیشرفت نامیده‌اند، خاطرنشان کرد: پیشرفت همراه با اخلاق، ایمان و قرآن و یکی از مشخصه‌های شاخص این پیشرفت عدالت است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان 4 آذر در جمع دانش‌آموزان شازندی تصریح کرد: پیشرفت وعظمت امروز را مدیون فداکاری‌های گذشته هستیم.



وی پیشرفت‌های هسته‌ای ورسیدن به توافقات ارزشمند را نتیجه تلاش دانشمندان هسته‌ای در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری عنوان کرد.



آیت‌الله دری خاطرنشان کرد: برای راه آینده باید برنامه‌ریزی کنیم و آینده‌نگری و داشتن هدف وبرنامه از خصوصیات شیعه است واعتقاد به فرج از نمودهای آن به شمار می‌رود.



وی افزود: ما باید قدر فرصت‌ها را بدانیم و با شناسایی موقعیت‌ها بهترین استفاده را از آنها کنیم.



امام جمعه اراک اظهار کرد: مقام معظم رهبری دهه چهارم را دهه عدالت و پیشرفت نامیده‌اند، پیشرفت همراه با اخلاق، ایمان و قرآن و یکی از مشخصه‌های شاخص این پیشرفت عدالت است.



آیت‌الله دری نجف‌آبادی در ادامه اظهار کرد: مسئله تشکیل خانواده مسئله بسیار مهمی است و مهم‌تر از امر تحصیل برای خواهران تشکیل خانواده و تربیت فرزند است.



نماینده ولی فقیه در استان در پایان با اشاره به اینکه مقام‌های دنیوی اعتباری هستند و ارزش دل بستن ندارند وما باید برای دستیابی به مقام‌های آخرت که دائمی ومبتنی بر صفات انسانهاست تلاش کنیم، به مقام والای مادران در نزد خداون اشاره کرد و افزود: خداوند اجر مادران را ضایع نخواهد کرد.

captcha