کد خبر: 1324462
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۷

عملکرد فرهنگی دولت در صد روزی که گذشت

گروه سیاسی: عملکرد فرهنگی دولت در بخش‌های فرهنگ و هنر، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، آموزش عالی و گردشگری قابل بررسی است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، رئیس‌جمهور شب گذشته، 5 آذرماه پس از اینکه دولت تدبیر و امید صد روزه شد، گزارشی از عملکرد دولت در بخش‌های مختلف ارائه کرد. البته حجت‌الاسلام روحانی در ابتدای سخنان خود اظهار کرد: بخشی از گزارش در رسانه‌ها منتشر خواهد شد.



بر همین اساس دولت به صورت جداگانه گزارشی از عملکرد قوه مجریه در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی ارائه کرده است.



گزارش 47 صفحه‌ای دولت در حوزه فرهنگی در دو بخش تنظیم شده که کلیات (اصول و مبانی، اهداف و راهبردهای دولت) و گزارش‌های سازمانی شامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت ورزش و جوانان و همچنین سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌شود.



این گزارش به مسائل اساسی بخش‌ها، اقدمات صد روزه و برنامه‌های آتی آنها در مسائل مختلف فرهنگی پرداخته است.



در بخشی از این گزارش، اهداف راهبردی حوزه فرهنگ و هنر، تحقق جامعه قرآنی، اخلاقی و متعالی، همبستگی ملی در عین خلاقیت و تنوع فرهنگی، عدالت فرهنگی در دسترسی به فضا و فرآورده‌های فرهنگی، سهیم کردن بخش فرهنگ در فرآیندهای توسعه و کسب جایگاه شایسته درتجارت جهانی محصولات فرهنگی ذکر شده است.



گزارش کامل دولت در حوزه فرهنگ را از اینجا دریافت کنید.

captcha