کد خبر: 1325243
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۹
آیت‌الله سلیمانی:

سیستان و بلوچستان نیازمند مدیریت جهادی است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌ فقیه در سیستان و بلوچستان در خطبه‌های نماز جمعه با بیان اینکه سیستان و بلوچستان نیازمند روحیه جهادی و میدانی است گفت: استاندار این استان باید بیش از همگان دارای روحیه جهادی باشد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان آیت‌الله عباس‌علی سلیمانی، امام جمعه زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه مصلی قدس زاهدان با بیان اینکه استاندار سیستان و بلوچستان باید بیش از همگان دارای روحیه جهادی باشد، گفت: مدیران نیز باید با روحیه و مدیریت جهادی در راستای خدمت‌رسانی به مردم و توسعه و آبادانی منطقه تلاش کنند.



وی افزود: تقویت معنویت و روحیه ایمان از مهم‌ترین انتظارات مردم از استاندار جدید است، قطعا تجربه و توانمندی آقای هاشمی سبب شد که ایشان به سمت استاندار سیستان و بلوچستان منصوب شوند.



امام جمعه زاهدان با بیان اینکه امروز مدیریت میدانی مقام معظم رهبری؛ کشور ما را از تمام بلایا حفظ کرده است بر حفظ وحدت میان مردم و مسئولان تأکید کرد و گفت: با وحدت و اتحاد می‌توان منطقه را به سمت توسعه و آبادانی سوق داد.



آیت‌الله سلیمانی ضمن تشریح مناسبتهای هفته، روز نیروی دریایی را گرامی داشت و فرارسیدن سالروز شهادت شهید مدرس و سالروز شهادت امام زین العابدین(ع) را تسلیت گفت.



نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ژنو گفت: گروه مذاکره‌کننده ایران توانست حق ملت ایران را اثبات کند که جای قدردانی دارد، اگر چه مقام معظم رهبری نیز از این گروه تقدیر و تشکر کرد.

captcha