سرتیپ دوم پاسدار داوود شهرکی با بیان اینکه امروز جنگ ترکیبی آمریکاییها و غربیها دقیقاً خوداتکایی و خودباوری ملت شریف ایران را نشانه گرفته است، گفت: غرب بهدنبال این است که اول از ملت ایران هویتزدایی کند و بعد ورود پیدا کند.
سردار عوضعلی فقیری گفت: انقلابی بودن و در راه شهدا گام برداشتن و حتی در حالت معمولی بودن کار سختی است چون دشمن بر ذهنها کار میکند و اعتقادات را هدف قرار داده است امروز دشمن و فرهنگ نابکار استکبار، در تلفن هوشمندیست که در دست فرزندان ماست.
سردار احمد شفائی با بیان اینکه هفته دفاع مقدس بهانهای شد تا خدمت خانواده معزز شهدا باشیم گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا کسب فیض و ادای دین به مقام والای شهداست.
آیتالله محامی با بیان اینکه رزمندگان دوران دفاع مقدس راه پر عزت و افتخار جهاد و مقاومت را به ما نشان دادند، گفت: در طی این دوران اقدامات، ابتکارات و ابداعاتی توسط نیروهای ما تحقق پیدا کرد که دشمن تصور نمیکرد.
سردار احمد شفائی با بیان اینکه دفاع مقدس یک پدیده نادر و بینظیر در تاریخ ایران اسلامی است، گفت: دشمنان ما امروز به دنبال تحریف تاریخ هستند تا با ایجاد شبهه و خدشه به فرهنگ دفاع مقدس، این فرهنگ عظیم را به حاشیه برده تا به فراموشی سپرده شود.