کد خبر: 1325554
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱

اجرای طرح آموزش حفظ تخصصی قرآن در جامعة‌القرآن پلدختر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش حفظ تخصصی قرآن در قالب طرح چهارساله در جامعة‌القرآن پلدختر برگزار می‌شود.


زهرا نصری‌پور، مدیرمسئول جامعة‌القرآن پلدختر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره آموزشی، گفت: دوره آموزش حفظ تخصصی قرآن در قالب طرح چهارساله در جامعة‌القرآن پلدختر برگزار می‌شود و کلاس‌های این دوره به‌مدت سه روز در هفته دایر است.



وی اظهار کرد: کلاس‌های آموزشی این طرح ویژه بانوان در مقطع بالای 25 سال برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها علاوه بر حفظ قرآن به تثبیت محفوظات نیز می‌پردازند.



نصری‌پور عنوان کرد: در این دوره پس از حفظ هر جزء از آیات قرآن از قرآن‌آموزان آزمون داخلی به‌عمل می‌آید و همچنین پس از حفظ هر 5 جزء از قرآن یک آزمون کلی برگزار می‌شود و به برترین‌ها گواهینامه داده می‌شود.



مدیرمسئول جامعة‌القرآن پلدختر خاطرنشان کرد: آموزش حفظ قرآن در این مرکز به‌صورت کاربردی ارائه می‌شود و شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها تاکنون موفق به حفظ 16 جزء از آیات قرآن شده‌اند.

captcha