کد خبر: 1325831
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۸

پژوهش و نشر مقالات قرآنی؛ محور فعالیت‌های مؤسسه صدرای شیروان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محور فعالیت‌های مؤسسه صدرای شیروان، پژوهش، انتشار مقالان قرآنی، ترویج قرائت و مفاهیم قرآن است.


فاطمه آذین‌پور، مدیرمسئول مؤسسه صدرای شیروان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با انجام این فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، گفت: محور فعالیت‌های مؤسسه صدرای شیروان، پژوهش، انتشار مقالان قرآنی، ترویج قرائت و مفاهیم قرآن است و این فعالیت‌ها ضمن برقراری ارتباط با دیگر مراکز دینی و قرآنی مانند پایگاه‌های بسیج و مساجد امکان‌پذیر است.



وی اظهار کرد: این مؤسسه قرآنی ضمن حفظ استقلال خود تاکنون توانسته‌است ارتباط خوبی با دیگر مراکز دینی و قرآنی در سطح شهرستان برگزار کند و مربیان خود را برای یرگزاری کلاس‌های آموزشی به دیگر مراکز قرآنی اعزام می‌کند.



آذین‌پور عنوان کرد: از جمله مقالات پژوهشی قرآنی که توسط قرآن‌آموزان و پژوهشگران این مؤسسه قرآنی تنظیم و منتشر شده است، می‌توان به مقالاتی با موضوعات همیار خانواده و مهدویت اشاره کرد.



مدیرمسئول مؤسسه صدرای شیروان خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات کتابخوانی نیز در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد و هر سال یک بار این مسابقه ویژه خانواده قرآن‌آموزان در این مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.

captcha