کد خبر: 1325835
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱

همایش منطقه‌ای «سیره نبوی» در گرمسار برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: سرپرست دانشگاه آزاد گرمسار از برگزاری همایش منطقه‌ای سیره نبوی و نیازهای فرهنگی و اخلاقی انسان معاصر در این واحد دانشگاهی خبر داد.


‌مهدی منصوری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، ‌از برگزاری برگزاری همایش منطقه‌ای سیره نبوی و نیازهای فرهنگی و اخلاقی انسان معاصر در این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: اخلاق در سیره نبوی‌، خانواده در سیره نبوی‌، زن در سیره نبوی‌، سیره نبوی در عرصه اجتماعی‌، سیره نبوی در گستره ادب فارسی و عربی‌، سیره نبوی و نیازهای روحی و روانی انسان و سیره نبوی و سبک زندگی از جمله محورهای این همایش هستند.



سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار بیان کرد: این همایش در 26 آذر‌ برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند حداکثر تا 20 آذر ماه مقالات خود را در قالب فرمت WORD یا PDF به آدرس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار ارسال کنند.



دکتر منصوری خاطرنشان کرد: از آنجایی‌که دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی هیچ‌گاه ساکت ننشسته، این همایش در راستای دفاع از ارزش‌های دینی و نظام مقدس جمهوری اسلامی در این دانشگته برگزار می شود.

captcha