به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سید محمدهادی ایازی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در شورای سیاستگذاری سومین جشنواره شمسه که امروز، 10 آذرماه، برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره شمسه با بهرهگیری از پتانسیلها و توانمندیهای شهروندان به منظور پاسخگویی به سلایق و مطالبات ایشان، زمینه راهاندازی و تشکیل پنج هزار و 984 کانون فرهنگی، اجتماعی و آئینی در سطح محلهها را طی دوسال گذشته فراهم کرد.
فعالیت خانه قرآن و عترت زیر مجموعه اهداف و سیاستهای جشنواره شمسه
وی گفت: فعالیت خانه قرآن و عترت، فرهنگ و هنر و کتاب زیر مجموعه اهداف و سیاستهای جشنواره شمسه تعریف شده و امروز در سومین سال اجرای این جشنواره شاهد حضور فعال و مستمر شهروندان در اجرای فعالیتهای فرهنگی محلی هستیم.
ایازی تصریح کرد: خانه قرآن و عترت با هدف ترویج فرهنگ غنی اسلام و با تکیه بر تعالیم قرآ،ن کانونهای قاریان، حفاظ، تواشیح، حدیث و سیره نبوی، نماز و اذان، نهجالبلاغه و مشاوره و نیایش را ساماندهی و دراین مسیر اصلاح شرایط زندگی و رفتارهای فردی و اجتماعی شهروندان را دنبال میکند.
رئیس شورای سیاست گذاری مجموعه جشنوارههای شمسه ادامه داد: خانه کتاب نیز با بهرهگیری از ظرفیتها و امکانات موجود ارتقای دانش و فرهنگ در محله را هدف عالی خود ساخته و با تشکیل کانونهای مطالعه محله، کتاب یاران و منتقدان محله سعی در تحقق این مهم دارد.
ایازی عنوان کرد: کانونهای خبرنگاران محله، خوشنویسی، نقاشی و تندیس، گرافیک و تصویرسازی، عکاسی، فیلم، ادبی، نمایش و سرود زیر مجموعه خانه فرهنگ و هنر فعالیت میکنند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: هماهنگی و برنامهریزی لازم به منظور بهرهگیری از تواناییها و ظرفیتهای انسانی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی موجود محلی، در برگزاری دورهها، اجرای برنامههای مبتکرانه و خلاقانه، اطلاع رسانی و اجرای برنامههای آموزشی از اهم وظایف کانونهای محلی به شمار میرود.
وی ادامه داد: جلب مشارکت حداکثری شهروندان محله در اجرای برنامههای مناسبتی و همکاری با سایر کانونهای محلی جهت تحقق اهداف پیش رو از مهمترین ماموریتهای این نهادها محسوب میشود.
ایازی ضمن تأکید بر برگزاری هرچه باشکوهتر جشنواره شمسه، ویژگیهای این جشنواره را عمقبخشی برنامهها و هدفمند کردن آن برشمرد و گفت: ما باید در برگزاری جشنواره شمسه اهداف استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و هنری محله، تشکیل کانونها را با دقت و ظرافت پیگیری کنیم به گونهای که این جشنواره در محلههای 374 گانه در آینده به صورت خودجوش و نهادینه برگزار شود.
ضرورت تهیه و تدوین نقشه راه جشنواره شمسه
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران افزود: تهیه و تدوین نقشه راه برای آینده جشنواره شمسه از ضروریات و کارهای اساسی شورای سیاست گذاری به شمار میرود.