کد خبر: 1326202
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۶

موفقیت در مذاکرات ژنو، جلوه‌ای از نرمش قهرمانانه در عرصه جهانی بود

گروه سیاسی: عضو جامعه قاریان قرآن کشور گفت: تدبیر مقام معظم رهبری و حمایت مردم تأثیر بسزایی در عملکرد تیم مذاکره داشت و آنان توانستند با نرمش قهرمانانه به هدف نهایی خود برسند.


عباس کیفی‌بجستانی، عضوجامعه قاریان قرآن کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: نمایندگان ایران در مذاکرات ژنو به‌خوبی از حق ملت شریف ایران اسلامی دفاع کردند و توانمندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشیدند.



وی به مذاکرات اخیر ژنو اشاره کرد و افزود: ایستادگی مردم عزیز کشور در مقابل تهدیدها و تحریم‌های آمریکا و متحدانش موجب شد تا آنها پای میز مذاکره با ایران بنشینند و حقوق هسته‌ای ما را به رسمیت بشناسند، لذا گفت‌وگوهای اخیر گام مثبتی برای کسب توافق دوجانبه در مورد دستیابی ایران به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای بود.



عضو جامعه قاریان قرآن کشور اظهار کرد: نشست هسته‌‌ای مقام‌های کشورمان و نمایندگان کشورهای 1+5 در ژنو یک پیروزی دیپلماتیک برای ایران اسلامی به‌شمار می‌‌رود.



نشست ژنو؛ از پراهمیت‌ترین نشست‌ها در‌خصوص احقاق حقوق ملت ایران ‌



کیفی افزود: نشست ژنو از پراهمیت‌ترین نشست‌ها در‌خصوص احقاق حقوق ملت ایران بود و یکی از نتایج درخشان نشست ایران و 1+5 در ژنو موجب عصبانیت بیشتر صهیونیسم بین‌الملل و سران رژیم اشغالگر قدس بوده است.



وی عنوان کرد: مذاکرات ژنو نشان‌دهنده برتری سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در جامعه جهانی است و آن‌ها در این مذاکرات تسلیم دیدگاه‌های منطقی کشورمان شدند.



عضو جامعه  قاریان قرآن کشور گفت: تدبیر مقام معظم رهبری و حمایت مردم تأثیر بسزایی در عملکرد تیم مذاکره داشت و آنان توانستند با نرمش قهرمانانه به هدف نهایی خود برسند.



تدبیر خردمندانه مقام معظم رهبری، آمریکا را به زانو در‌آورده است



کیفی، حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب را ناجی کشور در مقابل توطئه‌های گوناگون دشمنان دانست و تصریح کرد: تدبیر هوشمندانه و خردمندانه مقام معظم رهبری، آمریکا را به زانو در‌آورده است.



وی گفت: بیانات رهبر معظم انقلاب در برهه‌های مختلف این مذاکره سبب شد تا غرب حق استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را برای ایران اسلامی محترم بداند و به آن اعتراف کند.



مدرس دانشگاه پیام نور خراسان شمالی یادآور شد: اینکه اوباما می‌گوید ما جلوی دستیابی ایران به بمب هسته‌ای را گرفته‌ایم، خیال باطلی است چراکه کشور ما به‌دنبال ساخت بمب نبوده است و نیست.



کیفی خاطرنشان کرد: ولایت‌پذیری ملت ایران باعث شده است که نظام مقدس جمهوری اسلامی از تمام خطرات در سه دهه گذشته در امان مانده و هر روز شاهد اقتدار این نظام و رشد و اعتلای آن در همه زمینه‎ها باشیم.

captcha