کد خبر: 1331395
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳
استاد دانشگاه منوبه :

آمریکا از تفرقه مسلمانان سود می‌برد

شعب خارجی: ابتسام‌بن حفصیه در دیدار با رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران گفت: ملت تونس با درک عمیق از نقشه‌های شوم استکبار جهانی به خوبی می‌داند که آمریکا از تفرقه مسلمانان سود می‌برد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آفریقا، ابتسام بن حفصیه، استاد دانشگاه منوبه ضمن عرض تسلیت شهادت حجت‌الاسلام انصاری گفت: استکبار جهانی برای نیل به اهداف شیطانی خود اموال زیادی را متأسفانه از جیب کشورهای اسلامی هزینه   می‌کند تا جایی‌که سرمایه داران بعضی از این کشورها خطر ایران را از خطر اسرائیل بالاترمی‌دانند.
 
وی در ادامه  افزود: شکی نیست، ‌کسانی که چنین سخنانی می‌گویند خادمان صهیونیزم جهانی هستند و آنان همان کسانی هستند که سرزمین مقدس فلسطین را به غاصب صهیونیستی آن سپردند و خیانتشان هرگز فراموش نخواهد شد.
 حفصیه با ‌شمردن نقاط مشترک مذاهب اسلامی و تأکید بر آن‌ها وضرورت پرهیز از اختلافات با تقدیر از مواضع ضد استکباری جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های علمی و اقتصادی  ایران را موجب برانگیختن حسد کوردلان عضو فراماسونری دانست و گفت: روشنفکران و اساتید دانشگاه‌های جهان اسلام باید هر چه زودتر به روشنگری پرداخته و مانع از افتادن دانشجویان و جوانان نسل انقلاب تونس به دامان این خود فروشان شوند.
در ادامه صادق رمضانی گل افزانی خدا باوری و خدمت به بندگان خدا را فارغ از هر دین و مذهبی ویژگی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: دستاوردهای علمی ایران که در پرتو شهادت و صبوری مردان و زنان آزاده ایرانی به‌ دست آمده است، زمینه‌های صلح جهانی و وحدت مسلمانان را فراهم خواهد کرد و کینه‌ها را آرام آرام به محبت و مودت تبدیل می‌کند که البته رسیدن به این هدف بزرگ، هزینه‌های سنگینی دارد و دشمن صهیونیستی تمام توان خود را برای عدم تحقق این برنامه الهی انسانی به‌کار گرفته است که مطمئناً موفقیت را به دست نخواهد آورد.

 

captcha