کد خبر: 1331638
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۸

برگزاری همایش استانی «نقش بانوان در خانواده متعالی» در سنندج

گروه اجتماعی: همایش استانی «نقش بانوان در خانواده متعالی» امروز، 13 آذر با حضور فرهنگیان، مسئولان و کارکنان آموزش و پرورش استان کردستان در سنندج برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، همایش استانی «نقش بانوان در خانواده متعالی» امروز، 13 آذر با حضور مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، فرهنگیان، مسئولان و کارکنان آموزش و پرورش استان در سنندج برگزار شد.



سهیلا نصرصادقی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان در این همایش یک روزه، اظهار کرد: مبحث خانواده و تعلیم و تربیت یکی از مهم‌ترین مباحثی است که ساعت‌ها صاحبان فکر و اندیشه در مورد آن به برنامه‌ریزی پرداخته اند.



وی با اشاره به اینکه تشکیل خانواده ابتدا با شور و شوق و مهرورزی آغاز می‌شود، عنوان کرد: درک متقابل داشتن و از روی عقلانیت رفتار کردن زوجین در نهایت خانواده‌ها را به تعالی می‌رساند.



نصرصادقی با اشاره به اهمیت نقش معلمان در پرورش و تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان، اعلام کرد: شما فرهنگیان و معلمان بعد از خانواده‌ها عهده‌دار تعالی و رشد فرزندان این جامعه هستید.



وی در پایان به لزوم تعمیق باورهای دینی و پرورش صحیح فرزندان در مدارس توسط معلمان تأکید کرد و یادآور شد: آگاه کردن دانش‌آموزان در زمینه آسیب‌های اجتماعی از وظایف شما فرهنگیان است.

captcha