کد خبر: 1333958
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۸

آغاز دوره آموزش قرآن در مؤسسه ام‌ابیها(س) سربیشه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش قرآن در مؤسسه ام‌ابیها(س) سربیشه آغاز شده است و تا دو ماه آموزشی ادامه می‌یابد.

زهره ارجمندزاده، مدیرعامل مؤسسه ام‌ابیها(س) سربیشه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره آموزش قرآن از اول آذرماه در مؤسسه ام‌ابیهای سربیشه آغاز شده است و تا دو ماه آموزشی ادامه می‌یابد.
وی در ادامه بیان کرد: از کلاس‌های این دوره می‌توان به روخوانی و روان‌خوانی و حفظ جزء 29 قرآن اشاره کرد که با حضور 30 نفر 2 جلسه در هفته به‌مدت 120 دقیقه برگزار می‌شود.
ارجمندزاده اظهار کرد: از مربیان این دوره‌های آموزشی می‌توان به مریم میرزاجانی اشاره کرد که مسئولیت برگزاری کلاس‌های این دوره را برعهده دارد.
مدیرعامل مؤسسه ام‌ابیها(س) سربیشه افزود: ثبت نام دوره‌های آموزش مفاهیم و تجوید قرآن نیز در این مؤسسه در حال انجام است و زمانی که تعداد متقاضیان به‌حد نصاب لازم برسد، دوره‌ها آغاز می‌شود.
ارجمندزاده در پایان خاطرنشان کرد: مدت زمان در نظر گرفته شده برای برگزاری این دوره‌ها دو ماه است و علاقه‌مندان جهت ثبت‌ نام و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 05623624745 تماس حاصل کنند.

captcha