کد خبر: 1334363
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸

وزیر ارتباطات در چند شبکه اجتماعی داخلی عضو شد

گروه فضای مجازی: به دنبال اعلام عضویت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی، جزئیات این خبر و نشانی صفحات متعلق به وزیر منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمود واعظی در تعدادی شبکه اجتماعی شامل زیگور، کلوب، تبیان، و آپارات دارای صفحه است.

نشانی صفحات وزیر ارتباطات در شبکه اجتماعی «زیگور» که شامل شبکه ویدئویی «تماشاخانه»، شبکه اجتماعی «مای پردیس» و شبکه صوتی «آواکده» می‌شود به نشانی www.zigur.com/vaezi قابل مشاهده است.

همچنین صفحه واعظی در شبکه اجتماعی «کلوب» به نشانی www.cloob.com/mahmoudvaezi در شبکه اجتماعی «تبیان» به نشانی net.tebyan.net/vaezi و در شبکه ویدیوئی- اجتماعی «آپارات» به نشانی  www.aparat.com/mahmoudvaezi قابل دسترسی است.

لازم به ذکر است، امروز (16 آذر ماه) واعظی از ساعت 13 الی 14 در شبکه‌های ذکر شده حضور برخط دارد و با کاربران بحث و تبادل نظر می‌کند.

captcha