کد خبر: 1335506
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۱
حجت‌الاسلام ستارزاده:

شایسته‌سالاری معیار قرآنی در انتخاب مدیران اصلح است

گروه اجتماعی: خداوند در قرآن کریم سه معیار اصلی را برای انتخاب مدیران بیان کرده است که از آن جمله می‌توان به معیار اصلی یعنی انتخاب افراد شایسته برای مناصب مختلف اجتماعی اشاره کرد.

حجت‌الاسلام ابراهیم ستارزاده، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه خوی در گفت‌‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با بیان اینکه مبانی اسلام بر انتخاب اصلح بسیار تأکید دارد، اظهار کرد: اصلح‌گزینی و در انتخاب افراد شایسته در پست‌های مدیریتی جامعه ازاصول مورد تأکید و سفارش مکتب اسلام و پیشوایان دینی است.

وی ادامه داد: براساس جهان‌بینی اسلامی تمام اعمال انسان متکی به عنصر شناخت و دانایی است یعنی ما باید اساس رفتار و عملکرد خود را مبتنی بر شناخت و آگاهی قرار دهیم و در برخورد با مسائل و موضوعات، متعصبانه، کورکورانه و حزبی عمل نکنیم.

حفیظ و علیم بودن؛ از ویژگی‌های مورد تأکید اسلام درباره انتخاب مدیر

این مقام مسئول دومین معیار مورد تأکید کلام وحی در مدیریت را حفیظ و علیم بودن عنوان کرد و افزود: خداوند در داستان حضرت یوسف(ع) به امانتداری و آگاه بودن اشاره کرده است و یا در داستان حضرت موسی(ع) و شعیب(ع) قوی و امین بودن مدیر را مد نظر قرار داده است.

به گفته حجت‌الاسلام ستارزاده در جامعه اسلامی در خصوص بیت‌المال و مسائل اقتصادی مدیرانی که انتخاب می‌کنیم باید بر ویژگی‌های حفیظ و علیم بودن مزین و معتقد باشند.

وی با بیان اینکه مدیران اصلح باید برای کار خود ارزش قائل شوند و ایمان داشته باشند، تصریح کرد: ایمان به کار ارزشی باعث می‌شود که روحیه ابتکار، خلاقیت، ایده‌پروری و طرح ایده‌های نو در مدیران همیشه پویا باشد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه خوی در پایان خاطرنشان کرد: مدیر اصلح باید امانت و تعهد داشته باشد که اگر بنا باشد منافع شخصی مدیر با مصالح و منافع امت و جامعه در تضاد باشد مدیرانی که خودخواه و خودکامه هستند و به کار خود تعهد ندارند تنها به منافع خود توجه می‌کنند و جهت تحقق اهداف شخصی حرکت می‌کنند.

captcha