کد خبر: 1335543
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۰
کیفی تأکید کرد:

رسانه‌ها در سیاست راضی نگه‌داشتن مخاطبان خود بازنگری کنند

گروه اجتماعی: مدرس دانشگاه پیام نور خراسان شمالی عرفان‌های کاذب را عامل بلیعدن معنویت دانست و گفت: یکی از علل گسترش عرفان‌های نوظهور ماهواره، اینترنت و رسانه است که رسانه‌ها باید در سیاست راضی نگه‌داشتن مخاطبان خود بازنگری بیشتری کنند.


عباس کیفی، مدرس دانشگاه پیام نور خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، درباره نقش و جایگاه دشمن در ترویج عرفان‌های نوظهور گفت: امروز دشمن از راه‌های مختلف درصدد ضربه‌ زدن به باورهای دینی جامعه است و از این طریق به‌دنبال ترویج عرفان‌های کاذب و نوظهور، خرافه‌گرایی و ترویج بهائیت و وهابیت درکشور به‌ویژه در مدارس و دانشگاه‌ها است.



وی با بیان اینکه دشمن از روزنه‌های بسیاری می‌تواند به گسترش عرفان‌ها در ذهن مردم سرمایه‌گذاری کند، اظهار کرد: گسترش عرفان‌های انحرافی و نوظهور یکی از اقدامات دشمنان ‌علیه امت اسلامی است که باید با این توطئه‌ها مقابله و مبارزه جدی شود.



کیفی ادامه داد: یکی از علل گسترش عرفان‌های نوظهور ماهواره و اینترنت است که با سیاست راضی نگه داشتن مخاطب در تولید برنامه بدون توجه به محتوا، مروج این جریان‌های نوظهور در جامعه هستند.



 مدرس دانشگاه پیام نور خراسان شمالی با تأکید بر اینکه رسانه باید در سیاست راضی نگه داشتن مخاطب بازنگری کند و مسئولان رسانه به این آسیب‌ها توجه داشته باشند، افزود: شناخت عوامل نوظهور و انحراف آسان است، بنابراین مسئولان فرهنگی باید در شناسایی و برخورد با این عوامل اهتمام بیشتری داشته باشند.



اشاره‌ای به وظیفه جوامع اسلامی در جلوگیری از گسترش عرفان‌های نوظهور



‌کیفی وظیفه جوامع اسلامی در جلوگیری از گسترش این عرفان‌ها را بسیار مهم و جدی دانست و عنوان کرد: نسبت به افرادی که در معرض این آسیب هستند باید کارهای فرهنگی انجام شود و با روشنگری و ارائه برنامه‌های معنوی اسلامی زمینه را برای بازگشت این افراد به معارف اصیل دینی فراهم کرد.



وی وظیفه جامعه دانشگاهی و دینی در این زمینه را مهم قلمداد کرد و یادآور شد: جامعه دانشگاهی و دینی بر اساس تفکر و اندیشه فوق‌العادت باید عموم مردم را راهنمایی و خود در جهت گسترش فرهنگ قرآن و عترت تلاش کنند.

captcha