کد خبر: 1335589
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
حجت‌الاسلام حسین‌نژادیان:

طرح نذر کتاب اقدامی مؤثر در راستای ترویج فرهنگ کتاب است

گروه اجتماعی: امام جمعه بروجن با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی، گفت: اجرای طرح نذر کتاب در استان اقدامی فرهنگی و اثرگذار است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام غلام‌علی حسین‌نژادیان، امام جمعه بروجن 17 آذر در دیدار مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان با وی، ضمن استقبال از اجرای طرح نذر کتاب، اظهار کرد: موفقیت انجام این طرح نیاز به استمرار تبلیغات و اطلاع‌رسانی در راستای نهادینه‌شدن این فرهنگ دارد.



وی به تشریح جایگاه کتاب در دین اسلام پرداخت و خاطرنشان کرد: توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی لازمه ارتقای فرهنگ جامعه در همه زمینه‌هاست.



حجت‌الاسلام حسین‌نژادیان همچنین از مدیرکل کتابخانه‌های استان در راستای اقدامات انجام گرفته در سطح کتابخانه‌های استان و ارائه خدمات مطلوب در راستای توسعه فرهنگ کتابخوانی تقدیر و بر لزوم برنامه‌ریزی در راستای نهادینه کردن مطلوب فرهنگ کتاب در جامعه تأکید کرد.



بهروز صادقی، مدیرکل کتابخانه‌های استان نیز با اشاره به نقش ائمه جماعات در آگاه‌سازی اذهان عموم و بصیرت‌افزایی، گفت: اطلاع‌رسانی از طریق تریبون‌های نماز جمعه در راستای نهادینه‌شدن فرهنگ کتابخوانی و جذب مردم به‌سوی کتاب بسیار مؤثر خواهد بود.

captcha