
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، آیتالله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، در کارگاه آموزشی «سبک زندگی امام حسین(ع)» که شنبه، 16 آذر برگزار شد، اظهار کرد: دانشمندان ما باید مسائل جامعه را درک کنند و بهدنبال پاسخی برای آنها باشند، از طرفی مسائل جامعه باید به دانشمندان عرضه شود تا بهترین پاسخ را بیابند.
وی بیان کرد: مسئله امروز جامعه ما، سبک زندگی است؛ چرا که بحث حقیقی و اصلی تمدن اسلامی است. اصطلاح سبک زندگی از همان آغاز رهبری آیتالله خامنهای یا حتی قبل از آن، دغدغه ایشان بوده است.
آیتالله سلیمانی تصریح کرد: به نظر میرسد که در عمر بیش از 30 سال از انقلاب اسلامی ایران با وجود همه سختیها و فشارها، ایران اسلامی توانسته است ساختار و چارچوب خوبی را برای پیشرفت خود بسازد.
وی بیان کرد: ما باید سیره و رفتار امامان خود را به دقت مطالعه کنیم و اصول و اساس سبک زندگی مورد سفارش اسلام را از آنها استخراج کرده و در زندگی خود به کار گیریم.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: امروزه جوامع اسلامی مورد تهاجم فرهنگهای غربی قرار گرفته است که با هجمه فرهنگی مرتب سبک زندگی دینی ما را مورد تهاجم قرار میدهند.
آیتالله سلیمانی در پایان افزود: برای مقابله با هجمه فرهنگی غرب، باید برنامهریزی منظمی صورت گیرد و در سطح تعلیم و تربیت و رسانه به روز باشیم و سعی کنیم از الگوهای وارداتی فاصله بگیریم.