کد خبر: 1335840
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۷

برگزاری جلسات آموزش احکام در مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسات آموزش احکام به‌صورت هفتگی همراه با بیان وقایع عاشورا و فلسفه آنها در مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد برگزار می‌شود.

زهرا توکلیان، مدیرمسئول مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این جلسات آموزشی، گفت: جلسات آموزش احکام به‌صورت هفتگی همراه با بیان وقایع عاشورا و فلسفه آنها در مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد برگزار می‌شود؛ این جلسات روزهای یکشنبه از ساعت 10 تا 11 در این مؤسسه قرآنی دایر است.

وی اظهار کرد: این جلسات به‌صورت رایگان برگزار می‌شود و شرکت در این کلاس‌ها برای عموم افراد و علاقه‌مندان آزاد است. از جمله مواردی که در این جلسات آموزش داده می‌شود، می‌‌توان به آموزش مفاهیم قرآن، احکام شرعی، نهج‌البلاغه و تفسیر قرآن اشاره کرد.

توکلیان عنوان کرد: همچنین از جمله مزایای شرکت در این کلاس‌ها می‌توان به عضویت در کتابخانه دانش‌آوران به صورت نیم بها، شرکت در اردوها، برگزاری اردو و پرداخت وام کمک هزینه خرید محصولات فرهنگی اشاره کرد.

مدیرمسئول مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد خاطرنشان کرد: از دیگر دوره‌های آموزشی در این مؤسسه قرآنی می‌توان به برگزاری دوره‌های تربیت مربی پیش‌دبستانی، دوره آموزش حفظ کل، مفاهیم قرآن و دوره تدبر در قرآن اشاره کرد.

 

captcha