کد خبر: 1335982
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۷
امام‌جمعه اهل‌سنت رویدر:

پیامد ایجاد فضای استبداد، ظهور تکفیر درجوامع اسلامی است

گروه اندیشه:امام‌جمعه اهل‌سنت رویدر نداشتن هدف در زندگی را از پیامدهای وجود تفکر تکفیری در جامعه دانست و گفت: ایجاد فضای استبداد و سو استفاده دشمنان نیز از دیگر عواقب ظهور تکفیر در جامعه اسلامی است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، سلیمان سلیمی، امام‌جمعه اهل‌سنت رویدر در همایش علمی «نقد اندیشه‌های تکفیری و افراطی‌گری مذهبی» اظهار کرد: متاسفانه امروز در بخشی از کشورهای اسلاامی پدیده تکفیر مسلمانی که شهادتین را به زبان می‌آورد، رایج شده است.



 وی در ادامه بیان کرد: در صدر اسلام نیز خوازج با تفکرات تکفیری خود موجب کشتارهای فراوان و به شهادت رساندن صالحانی چون امیرالمومنین علی(ع) شدند.



امام‌جمعه اهل‌سنت رویدر با اشاره به اینکه دشمنان اسلام همیشه از این قشری‌گری‌ها و سطحی‌نگری‌ها به دین که موجب تضعیف دین و انحراف آن می‌‎شد خوشحال می‌شدند و سود می‌بردند، گفت: دشمن همچنین از این تفکرات انحرافی در جهت بهره‌بردن از ذخایر مالی و طبیعی مسلمین نیز استفاده می‌برد.



شیخ سلیمی با بیان اینکه وجود تکفیر در جامعه مفاسد سیاسی، اجتماعی و اخلاقی را در بر دارد، گفت: یکی از این مفسده‌ها هتک شخصیت ها است و همانطور که می‌دانید در اسلام آنقدر به آبرو و حرمت مسلمانان اهمیت داده شده که آن را با حرمت خانه خدا مقایسه کرده است.



وی ادامه داد: مال و جان و ناموس مسلمان بر مسلمان حرام است و یکی دیگر از مفسده‌های ظهور تفکر تکفیری در جامعه ایجاد روحیه بد بینی است.

captcha