کد خبر: 1336022
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۴

تداوم وجود نمازخانه‌های کانتینری در جاده‌های کشور/ بنا بر موقت بودن کانتینرها بود!

گروه اجتماعی: دبیر ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی با تأیید وجود نمازخانه‌های کانتینری در جاده‌های کشور عنوان کرد: بنا بر این است که کانتیترها به صورت موقت مورد استفاده قرار گیرد و مسجد و نمازخانه بجای آنها ساخته شود.


حجت‌الاسلام جواد نیسی، دبیر ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به سرد بودن هوا و لزوم توجه به بحث گرمایش نمازخانه‌های بین راهی عنوان کرد: مسئله گرمایش نمازخانه‌ها در فصول سرد مورد توجه و دقت ما قرار دارد و در بازرسی‌های ما نیز این مسئله توسط بازرسان به خصوص در محورهای برف‌گیر و سرد مورد بررسی قرار می‌گیرد.



وی در پاسخ به این سؤال که تا چه میزان در جاده‌های کشور از نمازخانه‌های کانتینری استفاده می‌شود، گفت: این نمازخانه‌ها محدود است و یا به شکل موقت در برخی از ایستگاه‌های ما (مانند اتوبان ساوه) مورد استفاده قرار می‌گیرد که پس از ساخت مسجد این کانتینرها جمع‌آوری خواهد‌ شد.



حجت‌الاسلام نیسی در خصوص پیش‌بینی خود از زمان جمع‌آوری تمامی نمازخانه‌های کانتینری در جاده‌های کشور، گفت: جمع‌آوری این کانتینرها بستگی به توانایی اداره کل مربوطه در خصوص ساخت مسجد و یا نمازخانه دارد به نحوی که ممکن است استفاده از کانتینر شش ماه به طول بینجامد و یا شرایط تحریم، عدم ارسال بودجه به اداره‌های استانی و ... موجب طولانی‌تر شدن استفاده از این کانتینرها شود. اما بنا بر این است که کانتیترها به صورت موقت مورد استفاده قرار گیرد.



دبیر ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی در خصوص تعداد نمازخانه‌های کانتینری آماری ارائه نداد و صرفاً عنوان کرد که حدود دو هزار و 700 مسجد، نمازخانه و سکوی نماز در بدنه وزارت راه و شهرسازی وجود دارد که البته سکوهای نماز در فصل سرما عملاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.



به گزارش ایکنا، نبود محل مناسب برای گرفتن وضو، نبود سرویس بهداشتی مناسب (اغلب سرویس‌های بهداشتی که در کنار مساجد کانتینری وجود دارد نیز از همین ساختار برخوردارند) به ویژه برای افراد مسن و افرادی که به دلیل کمر درد و یا پا درد نمی‌توانند از سرویس‌های بهداشتی معمولی استفاده کنند (که متأسفانه تعداد این افراد در جامعه ما کم نیستند) سرد بودن و عدم امکان گرم کردن کانتینرهای فلزی که حرارت را به راحتی به بیرون منتقل می‌کنند، کوچک بودن به نحوی که اگر دو اتوبوس همزمان در محل توقف کند صف ایجاد می‌شود و ... از جمله مشکلات نمازخانه‌های کانتینری در کشور است.



به طور قطع اگر وزارتخانه‌های متولی ساخت نمازخانه‌ها و مساجد بین‌راهی بودجه و امکانات لازم برای ساخت این اماکن را ندارند یقیناً با دعوت از خیران همیشه در صحنه کشور می‌توانند مشکلات تعداد زیادی از مسافران را حل کنند و همچنان که تلاش شد مدرسه‌های کپری از نظام آموزش و پرورش حذف شود می‌توان نهضتی برای برچیدن نمازخانه‌های کانتینری نیز به راه انداخت. 

 

سماوات
|
-
|
۱۳۹۲/۰۹/۱۸ - ۱۴:۱۹
0
0
خواهشا پیگیری کنید مبحث نماز و نمازخانه ها مغفولند در دوران فعلی
captcha