به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) شعبه آفریقا، این نمایشگاه با همکاری اداره کل فرهنگ استان بن عروس تونس روزیکشنبه،16 آذرماه، در منطقه حمام شط افتتاح شد و به مدت سه روز ادامه پیدا کرد.
الجبالی، مدیر مرکز فرهنگی حمام شط این نمایشگاه را آغازی برای شناخت علاقه مندان بهویژه نوجوانان وجوانان تونسی با فرهنگ، تمدن وهنر ایرانی اسلامی دانست و اظهار کرد: روزانه با درخواست افرادی روبرو هستیم که خواهان انجام برنامههای مشترک با جمهوری اسلامی ایران هستند.
منجی عمار، استاد برجسته خطوط عربی ونستعلیق که اخیراً کتابی را در زمینه آموزش این خط ایرانی به چاپ رسانیده است با تقدیر از نمایندگی فرهنگی ایران در برگزاری چنین کارگاههای آموزشی هنری در استانهای مختلف حتی در مناطق محروم تونس آن را نشانه عمق شناخت رایزنی فرهنگی ایران از جامعه تونس دانست.
وی در ادامه ضمن بیان شرح مفصلی از تاریخ خط در ایران گفت: استاد میر علی سلطان تبریزی متوفای سال 919هجری خط فارسی را اختراع کرد و امروز این خط زیبا وبی بدیل در کشورهای مختلفی مانند ایران، افغانستان، پاکستان، هند وحتی مغرب اسلامی مانند تونس رواج دارد ودر مؤسسات تخصصی تدریس میشود.
صادق رمضانی گل افزانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سخنانی به همکاری بسیار خوب فرهنگی میان ایران وتونس اشاره واز وزارت فرهنگ تونس تشکر کرد وبرگزاری این نمایشگاه وکارگاه آموزشی از این نظر که خاطرات شهدای فلسطینی را احیا میکند نیزحائز اهمیت دانست واظهار امیدواری کرد با استمرار چنین فعالیتهای مشترکی نسل جدید تونس بیش از پیش با تنوع فرهنگی هنری ایران اسلامی آشنا شوند.