کد خبر: 1337220
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵

نفرات برتر المپیاد قرآنی ایثارگران شبکه بانکی کشور معرفی شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: نهمین دوره المپیاد قرآنی ایثارگران شبکه بانکی کشور با معرفی نفرات برتر بخش‌های مختلف با کار خود پایان داد.


حبیب‌الله غفاری، مدیر برگزاری نهمین دوره المپیاد قرآنی ایثارگران شبکه بانکی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، گفت: مسابقات قرآن نهمین دوره المپیاد فرهنگی ـ ورزشی ایثارگران شبکه بانکی کشور با حضور نفرات برتر مسابقات قرآن ایثارگران بانک‌‌های کشور شب گذشته سه شنبه 19 آذر در مجتمع بانک کشاورزی بابلسر برگزار شد.



وی با اشاره به اینکه این مسابقات به نسبت سال‌های گذشته از رشد چشمگیری برخوردار بوده است، افزود: الحمدالله در این دوره از مسابقات اکثر قرا و حفاظ با آمادگی مطلوب به رقابت با هم پرداختند که این امر علاوه بر ایجاد شور و شوق رقابت فضای معنوی بسیار زیبایی را بر این مسابقات ایجاد کرد.



غفاری با اشاره به اینکه این مسابقات در سه رشته ترجمه و مفاهیم قرآن، حفظ جزء 30 و قرائت تحقیق برگزار شد، اظهارکرد: در رشته حفظ جزء 30 قرآن کریم به ترتیب یعقوب کیادلیری از بانک ملت با امتیاز 176/3، احمد اسدی از بانک رفاه کارگران با امتیاز 175/7 و حسین علی دوست از بانک سپه با امتیاز 169 حائز رتبه‌های اول تا سوم این رشته شدند.



وی افزود: در رشته ترجمه و مفاهیم محمدرضا خالقی از بانک توسعه صادرات با امتیاز 35/5، سیداسماعیل صفوی از بانک مسکن با امتیاز 30/9 و مهدی رمضانی علوی از بانک سپه با امتیاز 30 رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصای دادند.



مدیر برگزاری نهمین دوره المپیاد قرآنی ایثارگران شبکه بانکی کشور، خاطرنشان کرد: سیدمحمد غیاثی از بانک کشاورزی با امتیاز 83/05، مجید افخم الشعرا از بانک کشاورزی با امتیاز 81/65 و حمید اکبری چهره برق از بانک سپه با امتیاز 80/4 به ترتیب حائزین رتبه‌های برتر رشته تحقیق قرآن کریم این دوره از مسابقات شدند.



وی با اشاره به اینکه این دوره از المپیاد از روز 16 آذر آغاز شده است، افزود: این مسابقات با حضور 13 شرکت‌کننده در بخش قرائت، 10 شرکت‌کننده در بخش حفظ جزء 30 قرآن و 40 شرکت‌کننده در بخش ترجمه و مفاهیم قرآن کریم برگزار شد.

captcha