امامجمعه موقت سردشت زیدون مطرح کرد:
ضرورت رجوع به منابع تاریخی جهت برخورد با شایعات مربوط به تاریخ شهادت امام حسن(ع)
گروه خبرنگاران افتخاری / حسین محمدیفرد: امامجمعه موقت سردشت زیدون گفت: با توجه به شایعات موجود در مورد تاریخ شهادت امام حسن(ع) باید به منابع تاریخی رجوع کرد.

حجتالاسلام والمسلمین سیدمصطفی پورشفیعی، امامجمعه موقت سردشت زیدون در گفتوگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) دربهبهان، اظهار کرد: متأسفانه بعضی از پایگاههای اطلاعرسانی و مطبوعات و مراکز بدون هیچ سند و مدرکی هفتم صفر را مصادف با شهادت امام حسن مجتبی(ع) میدانند که باید در این موارد به منابع تاریخی مثل منتهیالآمال و الکافی و بحارالانوار مراجع کرد.
وی در ادامه گفت: در کتاب منتهیالآمال جلد اول که در باب تاریخ حضرت محمد(ص) بحث شده است در فصل هفتم آن اشاره میشود اکثر علمای فرقین چه سنی و چه شیعه ارتحال پیامبر اکرم(ص) روز دوشنبه بوده است.
امامجمعه موقت سردشت زیدون تصریح کرد: در همان منبع جلد اول باب چهارم که در تاریخ در جریان شهادت امام حسن(ع) اختلافاتی وجود دارد که بعضی به هفتم صفر سال 50 هجری و جمعی به 28 صفر اشاره شده است.
پورشفیعی یادآور شد: در منبع شیخ عباس قمی سند بهارالنوار و الکافی در جلد دوم و باب 9 در تاریخ به ولادت حضرت بابالحوئج امام موسی کاظم(ع) در روز یکشنبه اشاره شده است.
وی عنوان کرد: وجود نازنین امام حسن(ع) به صراحت اشاره کرد که من مثل جدم پیامبر(ص) به شهادت میرسم.
امامجمعه موقت شهر سردشت زیدون اضافه کرد: شیخ عباس قمی از قول قطب راوندی از قول امام جعفر صادق(ع) روایت کرده که حضرت امام حسن(ع) به اهل بیت خود میفرمود که من به زهر جعده همسرم و همانند جدم به شهادت میرسم.
پورشفیعی ادامه داد: شیخ عباس قمی در موضوع هفتم صفر در باب شهادت امام حسن(ع) افزوده که این مسئله یک مسئله اختلافی بین راویان شیعه بوده است.
وی خاطرنشان کرد: آنچه در میان عامه مردم در رابطه با سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) مشهور و معروف است روز 28 صفر است. اما بزرگان و علما روز 7 صفر را به عنوان روز شهادت این امام همام، میدانند.
امامجمعه سردشت زیدون در ادامه افزود: جود و سخاوت، از بارزترین صفات پیشواى هفتم(ع) بود و امام موسى کاظم(ع)، پارساترین، داناترین، بخشندهترین و بزرگمنشترین شخصیت عصر خویش بود.
وی گفت: امام موسی بنجعفر(ع) در سپیدهدم روز یکشنبه یا سهشنبه، هفتم صفر سال 128 یا 129 هجری قمری در ابواء محلی میان مکه و مدینه به دنیا آمد, فضایل و کمالات امام موسی بنجعفر(ع) بیشمار و برای جویندگان آنها واضح و روشن است.