کد خبر: 1337257
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۱
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم تأکید کرد:

تدوین طرح‌های سال آینده بر اساس نیازهای بومی

گروه خبرنگاران افتخاری / جواد بیطرفان: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم از طرح و برنامه این اداره‌کل خواست طرح‌های سال آینده تبلیغات اسلامی را بر اساس نیازهای بومی تدوین کند.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم، حجت‌الاسلام عباس اسکندری،  مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در جلسه شورای فرهنگی این اداره‌کل به تشریح بخشی از وظایف طرح و برنامه پرداخت و اظهار کرد: کارشناس طرح و برنامه باید فعالیت‌ها و نیازمندی‌های بخش‌های مختلف را بررسی و طرح‌های سال آینده را بر اساس نیازهای بومی تدوین کند.



وی پیگیری طرح‌ها تا تصویب نهایی را یکی دیگر از وظایف طرح و برنامه ذکر کرد و افزود: تلاش و کوشش برای تأمین اعتبارات طبق نیازمندی‌های استان با همکاری معاونت اداری و مالی از دیگر مواردی است که طرح و برنامه باید نسبت به آن اهتمام جدی داشته باشد.



مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم یکی دیگر از وظایف طرح و برنامه را نظارت و انطباق طرح‌ها و اعتبارات ذکر کرد و افزود: تدوین گزارش‌های کلان منطبق بر شرح وظایف و بر اساس آمار و ارقام باید مورد توجه باشد.



اسکندری پیشنهاد تشکیل کمیته نظارت و هدایت از سوی طرح و

برنامه را برای اجرای برنامه‌های فرهنگی راهگشا دانست و تأکید کرد: طرح و برنامه می‌تواند از طریق خلاقیت و ابتکار و نوآوری در سایر فعالیت‌ها مشارکت داشته باشد.

captcha