کد خبر: 1337305
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱

برگزاری گفتمان دینی با موضوع «اثرات ماهواره بر خانواده» در قصرشیرین

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی و دبیر گفتمان های اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین گفت: همایش دینی با موضوع اثرات مخرب ماهواره برخانواده در سالن اجتماعات این اداره برگزار شد.


مهین ستمدیده، کارشناس فرهنگی و دبیر گفتمان‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: صبح امروز چهارشنبه 20 آذر گفتمان دینی تحت عنوان اثرات ماهواره بر خانواده با حضور کارشناسان و رئیس اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد.



وی افزود: در این برنامه حجت‌الاسلام فتح‌الهی‌نژاد به اثرات مخرب ماهواره بر خانواده ایرانی اشاره و بر آگاهی همه افراد جامعه به خصوص جوانان و نوجوانان در این مورد تأکید کرد همچنین وسایل ارتباطی جدید و تکنولوژی روز را ابزار جنگ نرم دشمن برای مبارزه با دین اسلام و مکتب تشیع عنوان کرد.



ستمدیده اظهار کرد: در این برنامه رئیس اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان به لزوم داشتن بصیرت و اعتقاد پربار و قوی در جوانان اشاره داشت و این امر را موجب مستحکم نمودن جوانان در برابر اثرات مخرب ماهواره و اینترنت و هر ابزار منفی دیگری بر ذهن آنان عنوان کرد.



دبیر گفتمان های دینی اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین تصریح کرد: همچنین کارشناس این برنامه به این که اسلام بر پنج قسم واجب، حرام، مستحب، مکروه و مباح است اشاره کرد و بی توجهی به مسائل دینی و احکام را موجب اباحه گری و فساد در جامعه دانست.



ستمدیده در پایان اظهار کرد: کارشناسان این برنامه بر حفظ و اتکا بر مبانی دینی و اخلاقی تاکید کردند.

captcha