محمد گلریز، خواننده انقلابی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: سالهای پرشور و افتخار انقلاب اسلامی بستر حوادث شیرینی و تلخی بود که موسیقی و اجرای سرودهایی مناسبتی، موجب شد که آنها در اذهان مردم ماندگار باقی بماند.
وی گفت: به شخصه مفتخر بودم که در بسیاری از این تولیدات فاخر موسیقی انقلابی خوانندگی کنم که اغلب آنها به ویژه در دوران دفاع مقدس، خاطرات سلحشوری و مجاهدت فرزندان این مرز و بوم را تبدیل به یادمانهای جاوید سالهای جهاد و ایثار کردند.
گلریز تصریح کرد: درست است که یکی از ویژگیهای موسیقی انقلابی وجه حماسی آن است که این واژه مترادف با مقاومت و ایستادگی در برابر تهاجم همهجانبه دشمن است که اوج آن را در زمان جنگ شاهدش بودیم اما نباید از این موضوع غفلت کنیم که این سلحشوری و حماسه شکلی متفاوت به خود پیدا کرده است و باید مضامین اشعاری که برای تولید سرودهای انقلابی استفاده می شود این موضوعات را دربرگیرد.
دبیر چهارمین جشنواره ملی «موسیقی مقاومت» ادامه داد: با وجود تحولاتی که این روزها در عرصه های گوناگون انقلاب اسلامی با آن روبرو هستیم اما موسیقی فاخر انقلاب اسلامی متأسفانه آن گونه که باید و شاید در خدمت این مضامین که اغلب موفقیت ملی و بین المللی برای مردم ایران است قرار نگرفته و در این زمینه دچار سکون و رخوت شده است.
این خواننده انقلابی تأکید کرد: سالهای پیش در همین مرکز موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما به هر بهانهای و متناسب با هر رخدادی مسئولان و هنرمندان عرصه موسیقی انقلابی خود را موظف میدانستند تا در رثای آن رویداد، اثر و یا قطعه موسیقی که اغلب ماندگار هم میشد و در آرشیو همچنان نگهداری میشود بسازند و عرضه کنند اما در شرایط کنونی چنین اتفاقی را نظاره گر نیستیم و از آن طرف هم اتفاقی در وزارت ارشاد نمیافتد و تنها شاید سالی یکبار شاهد برگزاری محدود جشنواره موسیقی مقاومت باشیم.
وی در پایان گفت: جهاد علمی، دستاوردهای هستهای، پیشرفتی که در ساخت ابزار دفاعی و جنگ افزارهای صنایع دفاع و مسائلی از این دست رخ می دهد به نظر می رسد که همگی مظاهری از خلق حماسه ملی باشند که قابلیت تولید آثار موسیقی درخور خود را داشته باشند که مسئولان باید به فکر آن باشند.