کد خبر: 1340952
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰
منتخب مردم ساوه در مجلس:

خدمت‌رسانی بی‌منت از اهداف راهبردی نظام اسلامی است

گروه اجتماعی: یکی از برکات ‏خدمتگزاری برای مردم، حضور در بین آنان و شنیدن مشکلات و خواسته‌های آنان است که برطرف کردن آنها برای مسئولان افتخار و ارزشی بزرگ و یکی از اهداف راهبردی نظام اسلامی است.

‌ به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی،‌ شهلا میرگلو بیات،‌ منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی شب گذشته، 23 آذر در جلسه بررسی مشکلات ساکنین خیابان مالک‌اشتر ساوه که در مسجد مسلم بن عقیل(ع) برگزار شد گفت:‌ یکی از برکات ‏خدمتگزاری برای مردم، حضور در بین آنان و شنیدن مشکلات و خواسته‌های آنان است که برطرف کردن آنها برای مسئولان افتخار و ارزشی بزرگ و یکی از اهداف راهبردی نظام اسلامی است.

وی افزود:‌ هریک از مسئولان باید کار خود را به خوبی و دقت انجام دهند تا دولت نیز بتواند به‌درستی در قانونگذاری و اجرای برنامه‌ها و طرح‌های عمرانی ایفای نقش کند.

منتخب مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت ادامه داد:‌ بودجه سال گذشته به واسطه تحریم‌ها 23 درصد اجرایی شد که امسال هم نمی‌توان خیلی انتظارات در خصوص تحقق یافتن همه بودجه داشت.

میرگلوبیات در ادامه با اشاره به پیگیری‌هایی که به منظور برطرف شدن مشکلات شهرستان‌های ساوه و زرندیه انجام شده است، گفت: تعریض جاده قدیم ساوه‌ ـ زرندیه‌ ـ تهران در حدفاصل گردنه رنگرز و پرندک، تکمیل باند دوم بوئین‌زهرا به ساوه، احداث تقاطع غیرهم‌سطح جاده خرقان به بوئین‌زهرا، روشنایی گردنه رنگرز و ورودی اتوبان تهران - ساوه، تعریض و اصلاح نقاط حادثه‌خیز جاده قدیم غرق‌آباد، تکمیل کنارگذر ساوه، اصلاح ورودی شهر زاویه، تکمیل امکانات امنیتی در جاده سلفچگان و تسریع در بهره‌برداری از بیمارستان امام رضا(ع) زرندیه را از جمله موضوعاتی عنوان کرد که در حال پیگیری است.

در ادامه این جلسه احمد آزاد، فرماندار ساوه گفت: برگزاری چنین جلساتی فرصت مناسبی است تا مسئولان با برشمردن اقدامات انجام شده در حوزه کاری خود، از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گیرند و پاسخگوی مطالبات آنان باشند.

وی افزود:‌ برنامه‌های فرهنگی با محوریت مسجد و کانون‌ها خیلی خوب در ساوه انجام می شود که همراه با آثار مثبت و قابل لمسی بوده است از جمله آن می‌توان به کاهش 12.5 درصدی طلاق در ساوه اشاره کرد که امید است این برنامههای اثرگذار با رشد بیشتری برگزار می‌شود.

کامران جوادی، شهردار ساوه نیز گفت:‌ در گذشته اقداماتی به منظور احداث پارک و سالن‌های ورزشی در این نقطه از شهر انجام شده اما معتقدیم با توجه به جمعیت این منطقه این مقدار کافی نیست و برنامه‌هایی به منظور تبدیل مناطقی برای افزایش سرانه ورزشی و فضای سبز در نظر داریم.

یادآوری می‌شود که در ادامه این جلسه امام جماعت مسجد مسلم بن‌عقیل(ع)‌ و یکی از هیئت امنای مسجد به بیان برخی از مشکلات پرداختند.

captcha