کد خبر: 1340959
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۶
موسی‌پور عنوان کرد:

برگزاری نشست توجیهی ارزیابان طرح سطح قرآنی بسیجیان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول مرکز قرآن و عترت ناحیه مقاومت بسیج مقداد از برگزاری اولین نشست توجیهی ارزیابان طرح سنجش سطح قرآنی بسیجیان ناحیه مقاومت مقداد خبر داد.

علی موسی‌پور، مسئول مرکز قرآن و عترت ناحیه مقاومت بسیج مقداد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از برگزاری نشست ارزیابان طرح ارزیابی سطح قرآنی بسیجیان تهران بزرگ خبر داد و گفت: این نشست با حضور ارزیابان ناحیه‌های مقاومت بسیج مقداد و حضرت حمزه سیدالشهداء(ع) برگزار شد.

وی در ادامه افزود: این نشست اولین نشستی بود که برای بررسی موانع و مشکلات موجود بر سر راه این طرح برگزار شد و پس از آن بر اساس برنامه زمان‌بندی شده که به زودی از طرف سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ ارائه خواهد شد، اقدام به اجرای این طرح خواهیم کرد.

مسئول مرکز قرآن و عترت ناحیه مقاومت بسیج مقداد تصریح کرد: طرح ارزیابی سطح قرآنی بسیجیان تهران بزرگ، طرحی است که بر اساس آن، اطلاعات قرآنی بسیجیان تهران بزرگ به صورت جداگانه در نواحی 23 گانه مقاومت بسیج تهران ارزیابی می‌شود تا بر اساس اطلاعات به دست آمده، برنامه‌های قرآنی هدفمندی را طراحی کنیم.

موسی‌پور در ادامه به حضور پرشور بسیجیان این ناحیه در جشنواره قرآنی الحافظون اشاره و تصریح کرد: در مرحله مقدماتی این جشنواره در ناحیه مقاومت بسیج مقداد، 106 نفر حضور یافتند که از این تعداد 23 نفر موفق به راه‌یابی به مرحله نیمه‌نهایی شدند و در نهایت نیز سه نفر موفق به کسب رتبه‌های برتر در اولین دوره جشنواره قرآنی الحافظون شدند.

موسی‌پور همچنین از برگزاری کارگاه آموزش دوره تربیت مربی قرآن کریم در ناحیه مقاومت بسیج مقداد خبر داد و اظهار کرد: این کارگاه یکی از برنامه‌های مهم ما تا پایان سال است و با همکاری رادیوقرآن برگزار می‌شود که تاکنون زمان‌بندی دقیق آن مشخص نشده است.

captcha