کد خبر: 1341066
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۱

مسابقات قرآن نیروی هوایی ارتش آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقات سراسری قرآن نیروی هوایی ارتش صبح امروز، 23 آذرماه در مسجد حضرت ولی‌عصر(عج) پایگاه شهید لشکری آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم افتتاحیه مسابقات سراسری قرآن نیروی هوایی ارتش با حضور کارکنان، سربازان وظیفه و دانشجویان دانشگاه شهید ستاری، صبح امروز، 23 آذرماه در مسجد حضرت ولی‌عصر(عج) پایگاه شهید لشکری آغاز شد.



در بخشی از این مراسم که با حضور اساتید قرآنی مطرح کشور، مسئولان فرهنگی و روابط عمومی یگان‌های تابعه و متسابقان برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید نصیرالاسلامی، معاون تبلیغات و روابط عمومی نیروی هوایی ارتش در سخنان کوتاهی گفت: قرآن، راهنمای حقیقی همه انسان‌ها در همه زمان‌ها است.



معاون تبلیغات و روابط عمومی نیروی هوایی ارتش افزود: با تمسک به این معجزه عظیم الهی، راه سعادت برای انسان گشوده خواهد شد و جامعه از پرتگاه‌های ضلالت و گمراهی رهایی پیدا خواهد کرد.



حجت‌الاسلام نصیرالاسلامی در ادامه در مورد این دوره از مسابقات بیان کرد: در این دوره از مسابقات، برترین‌های قرآنی کارکنان کادر، وظیفه و دانشجویان دانشگاه شهید ستاری حضور دارند و با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.



در این دوره از مسابقات، 122 نفر از کارکنان، سربازان وظیفه و دانشجویان دانشگاه هوایی شهید ستاری در رشته‌های حفظ  یک جزء، حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء، حفظ  10 جزء، حفظ  20 جزء و حفظ کل، اذان، مفاهیم، قرائت تحقیق و ترتیل، به مدت دو روز با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت که در پایان 58 نفر از نفرات برگزیده به مسابقات نهایی آجا راه پیدا خواهند کرد.



لازم به ذکر است، قبل از برگزاری مسابقات، اردوی آموزشی قرآن در رشته‌های مختلف با حضور اساتید مطرح و بنام کشور از شنبه، 23 آذرماه به مدت دو روز در پایگاه شهید لشکری برگزار می‌شود.

captcha