کد خبر: 1341116
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲

کارشکنی‌ وهابیون این‌بار علیه مسیحیان لبنان

گروه بین‌الملل: وهابیون شهر «طرابلس» لبنان در ادامه اقدامات افراط‌گرایانه خود محدودیت‌هایی برای مسیحیان ایجاد و اعلام کردند که مسیحیان طرابلس نباید آیین‌های دینی خود را در این شهر اقامه کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری براثا، منابع خبری اعلام کردند: برخی شیوخ و علمای وهابی فراخوان‌هایی را اعلام کرده‌اند که در آن به جلوگیری از برافراشتن درخت میلاد مسیح (به مناسبت آغاز سال نو میلادی) تشویق کرده‌اند.
به گفته این منابع، وهابیون طرابلس به این بهانه که مناطق مسیحی‌نشین «زغرتا»، «جونیه» و «بترون» در لبنان اعیاد فطر، قربان و ماه رمضان را جشن نمی‌گیرند، مخالفت خود را با اقامه آیین‌های مسیحی در این شهر اعلام کرده‌اند.
منابع اسلامی مسئول در طرابلس نیز اعلام کردند: بهانه وهابیون برای جلوگیری از اقامه آیین‌های مسیحیت، باطل است، زیرا مناطق ذکر شده کاملا مسیحی‌نشین هستند، این در حالی است که طرابلس شهری با تنوع مذهبی است.
نادر غزال، شهردار طرابلس نیز اعلام کرده است: «چنانچه شهروندان مسلمان طرابلس در اعیاد اسلامی همچون فطر، قربان و سالروز ولادت پیامبر(ص) و آغاز سال نو هجری قمری، خواستار برگزاری آیین‌ها و جشن‌های اسلامی باشند، من طبق قانون موافقت خواهم کرد، این مسئله درباره مسیحیان طرابلس نیز صادق است و در صورت مراجعه آنان برای برگزاری آیین‌های سال نو میلادی و اعیاد مسیحیت، من با این موضوع موافق خواهم بود».

وهابیون اخیرا موجی از ناآرامی‌ها را در طرابلس ایجاد کرده و با هدف فتنه‌انگیزی با ارتش لبنان در این شهر درگیر شدند. این درگیری‌ها به کشته و مجروح‌شدن چندین تن منجر شد

captcha