کد خبر: 1342470
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۶

علم و دین؛ دوبال برای پیکره جامعه اسلامی

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش با بیان اینکه حوزه و دانشگاه باید خود را دو بال یک پیکر ببینند، تصریح کرد: اگر علم و دین هماهنگ و همسو با یکدیگر حرکت نموده و از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر کمال استفاده را ببرند، قادر به پروازدادن جامعه اسلامی هستند.


محمد حبیبی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش در گفت‌و‌گو با خبرگزاری‌ بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، پیرامون فلسفه وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: بی شک حوزه و دانشگاه اهداف مشترکی را چون ایجاد یک جامعه اسلامی پیشرفته و مستقل در دستور کار خود دارند.



معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه تصریح کرد: ارتباط و تعامل این دو نهاد علمی کشور، بسترهای دستیابی به اهداف مشترک مذکور را فراهم می‌سازد.



وی با بیان اینکه حوزه و دانشگاه باید خود را دو بال یک پیکر ببینند، تصریح کرد: اگر علم و دین هماهنگ و همسو با یکدیگر حرکت نموده و از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر کمال استفاده را ببرند، قادر به پروازدادن جامعه اسلامی هستند.



حبیبی در ادامه سخنان خویش تأکید کرد: عدم توجه به اهداف بلند مدت و درگیر‌شدن در تفاوت دیدگاه‌های جزئی مهمترین مانع وحدت حوزه و دانشگاه است.



این مقام مسئول در پایان خاطر نشان کرد: تربیت انسان‌هایی که در دو زمینه علم و دین خود را تقویت کنند، مهمترین راه‌حل جلوگیری از تفرقه میان حوزه و دانشگاه است.

captcha