حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین حسینزاده بحرینی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی خواسته و مطالبه جدی مقام معظم رهبری از مردم و مسئولان است، گفت: اکنون که در ژنو توافقی حاصل آمده است، نباید به مسئله اقتصاد مقاومتی بیتوجهی شود و این مسئله مهم در حاشیه قرار گیرد.
وی عنوان کرد: تنها نسخه برون رفت ما از مشکلات داخلی و بینالمللی و حضور مؤثرتر در جهان، اقتصاد مقاومتی است و اتخاذ چنین رویهای امید را در مردم زندهتر خواهد کرد.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی برای عملیاتی شدن نیاز به عزم جدی مسئولان دارد، گفت: بعد از اینکه مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را مورد تأکید قرار دادند دولت و مجلس کار ویژهای انجام ندادند و این مفهوم علی رغم گذشت روزهای بسیار در مرحله تئوری مانده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این نکته که غربیها در ادامه مذاکرات ژنو نیز به دنبال ایجاد هیاهو هستند، افزود: آنها همین الان هم حضور ما در پای میز مذاکره را به دلیل اثربخش بودن تحریمها القاء میکنند و نرمش ما را نرمشی به دلیل فشارهای اقتصادی میدانند؛ اما واقعیت خلاف این است.
حجتالاسلام حسینزاده بحرینی اظهار کرد: اگر در پیگیری اقتصاد مقاومتی برای توانمندسازی داخلی تلاش بیشتری میکردیم، دشمن فضا را این گونه تیره و تار نشان نمیداد؛ لذا حرکت کشور در مسیر اقتصاد مقاومتی مادامی که دشمنان به دنبال تحریم ملت ایران هستند یک ضرورت مهم است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای اجرای مرحله دوم هدفمندسازی یارانهها در دولت و مجلس گروهی مشغول بررسی و آسیبشناسی هستند، افزود: نکته اصلی این است که هرگونه برنامهریزی برای مرحله دوم باید با شناخت کامل مشکلات و معضلات مرحله اول هدفمندسازی یارانهها باید باشد.
وی عنوان کرد: این گونه نیست که برای قضاوت در مورد مرحله اول هدفمندسازی یارانهها فضا را کاملا سیاه جلوه دهیم، ما در مرحله اول تجارب بزرگی به دست آوردیم و البته هزینههایی نیز متحمل شدیم و برای اجرای مرحله دوم درسهای آموزندهای در اختیار مسئولان است.
منتخب مردم مشهد در خانه ملت گفت: در مرحله اول هدفمندسازی یارانهها ضعفهای قانونی و اجرایی داشتیم، تمهیداتی را فراهم نکردیم و تولید ملی که خود یک مسئله محوری است نه تنها با هدفمندی یارانهها تقویت نشد بلکه سیر نزولی پیدا کرد، همه این موارد می تواند درسهای آموزندهای باشد، به شرط آنکه مسئولان در مرحله دوم از این درسها برای تقویت اقنصاد کشور استفاده کنند.