کد خبر: 1343057
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴
ملکی‌پور:

مسابقات قرآن سپاه فردا آغاز می‌شود/ حضور نایب رئیس مجلس در افتتاحیه

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول مرکز قرآن و عترت سپاه با بیان اینکه مسابقات قرآن کارکنان کل نیروهای سپاه از فردا، 26 آذرماه آغاز می‌شود، افزود: نایب رئیس مجلس نیز در مراسم افتتاحیه این مسابقات حضور خواهد داشت.


محمدحسین ملکی‌پور، مسئول مرکز قرآن و عترت سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از آغاز مسابقات قرآن کل نیروهای سپاه خبر داد و گفت: سی و دومین دوره این مسابقات از فردا با حضور بیش از 500 شرکت کننده در رشته‌های مختلف آغاز می‌شود.



وی افزود: برهمین اساس مراسم افتتاحیه این مسابقات صبح فردا، 26 آذرماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در سالن ولایت ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار می‌شود.



مسئول برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن کل نیروهای سپاه تصریح کرد: در این دوره از مسابقات، شرکت‌کنندگان در رشته‌های حفظ پنج جزء قرآن کریم، حفظ 10 جزء قرآن کریم، حفظ 15 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ کل قرآن کریم، اذان، قرائت تحقیق و ترتیل، رقابت دو روزه‌ای را برگزار خواهند کرد.



ملکی‌پور در ادامه با تأکید بر اینکه مراسم اختتامیه این مسابقات روز پنجشنبه، 28 آذرماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: رقابت‌های بخش کتبی این مسابقات در رشته‌های مفاهیم سطح یک و دو نیز در روز دوم آذرماه برگزار شده است که از نفرات برگزیده این مسابقات در مراسم افتتاحیه تجلیل خواهد شد.



مسئول مرکز قرآن و عترت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد داوران این دوره از مسابقات نیز گفت: برای داوری بهتر رقابت‌ها از 15 نفر از داوران بین‌المللی و کشوری دعوت کرده‌ایم که از این تعداد، هفت نفر مربوط به نیروهای سپاه هستند. از جمله این داوران می‌توان به مهدی دغاغله، علامی، احمدی‌وفا، قاسم‌آبادی، شهریار پرهیزکار، زکی‌لو، مرتضی محمدنژاد و صمد محمدپور اشاره کرد.



ملکی‌پور با اشاره به اینکه این مسابقات ویژه کارکنان پایور و سربازان وظیفه است، تأکید کرد: این مسابقات در بخش بانوان شاغل در سپاه نیز برگزار می‌شود. زمان برگزای این مسابقات در بهمن‌ماه اعلام شده است و در مورد زمان دقیق برگزاری آن در آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.



وی اظهار کرد: روند اجرایی این مسابقات از اوایل امسال در نیروهای سه‌گانه هوایی، زمینی و دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز شده است و متسابقان پس از رقابت در مراحل مقدماتی، نیمه‌نهایی و نهایی و به صورت مجزا در نیروهای خود، به این مرحله پای گذاشته‌اند.



یادآور می‌شود، این مسابقات در سالن ولایت ستاد فرماندهی کل سپاه واقع در انتهای خیابان پیروزی، میدان شهید کلاهدوز برگزار می‌شود. نفرات برتر این مسابقات به مرحله نهایی رقابت‌های قرآنی نیروهای مسلح کشور راه می‌یابند.

captcha