کد خبر: 1343262
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۸

برگزاری دوره تربیت مربی در مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی قرآن کودک ویژه بانوان به‌مدت چهارماه در مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد برگزار می‌شود.


زهرا توکلیان، مدیرمسئول مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره آموزشی، گفت: دوره تربیت مربی قرآن کودک از اول آبان‌ماه ویژه بانوان با حضور 15 الی 20 قرآن‌آموز در مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: این دوره آموزشی به‌مدت چهارماه به‌صورت مستمر در قالب کلاس‌های حضوری و غیر حضوری در این مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.  شرکت‌کنندگان در این کلاس‌های آموزشی با شیوه‌های نوین آموزش قرآن ویژه خردسالان آشنا می‌شوند.



توکلیان عنوان کرد: ثبت نام برای شرکت در این دوره از اول شهریورماه آغاز شد و تا پایان این ماه ادامه داشت. همچنین علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره باید در آزمون ورودی که شامل فهم قرآن و روخوانی و روانخوانی قرآنی است حد نصاب نمره قبولی را کسب کنند.



مدیرمسئول مؤسسه دانش‌آوران قرآن مشهد خاطرنشان کرد: این دوره آموزشی از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود. تاکنون در این رشته بیش از 80 نفر موفق به دریافت گواهینامه شده‌اند.

captcha